3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

To jest temat założony w hołdzie dla ś.p. tematów numer 1300 oraz 1308.
Chwała Wam zacne tematy, my pamiętamy!
Aha, a Kac Wawa to film prawdopodobnie bardzo niskiej jakości.
Pozdrawiam wszystkich!

ocenił(a) film na 1
Andy400

U mnie też w nocy trochę kropiło, ale teraz znów świeci słońce, idę się przejść, a Kac Wawa to wyjątkowo zły film.

ocenił(a) film na 1
Dark_Wotisuwin

U mnie padało w nocy nawet solidnie, też świeci słońce i warto pójść na spacer.
W czasie spacerów dobrze mi sie myśli, może zastanowię sie jakie filmy obejrzeć jesienią i zimą, długie wieczory będą temu sprzyjały.

ocenił(a) film na 1
Andy400

Tak , można oglądać na przykład na zmianę Kac Wawę, Gulczasa i YYYYYYYYYYYYYYYrka i nic już więcej człowiekowi do szczęścia nie potrzeba, no może jeszcze jakiś Wyjazd integracyjny albo inny Weekend :-)

ocenił(a) film na 1
Dark_Wotisuwin

Ha, ha, ha :D

ocenił(a) film na 1
Dark_Wotisuwin

Gulczasa ani YYYYYrka nie udało mi się obejrzeć do końca, nigdy, za ciężkie to zadanie dla mnie.

ocenił(a) film na 1
Andy400

U mnie podobnie, tamte dwie perły tak jak Kac Wawę obejrzałem do 20 którejś minuty, dalej się nie dało. Mam propozycję, olejmy to kacwawowe forum, rzygam już nim okrutnie :-)
Nie chce mi się tu już więcej zaglądać. Pogadajmy na forum jakiegoś normalnego filmu :-)

ocenił(a) film na 1
Dark_Wotisuwin

A na forum którego filmu chciałbyś pogadać ??

ocenił(a) film na 1
Andy400

Wojna polsko-ruska. Żartowałem :-), to taki sam gniot jak Kac Wawa i te inne wyżej wymienione, różni się od nich tylko tym, że wytrzymałem na nim do końca, choć z ogromnym trudem, ale wspominam o nim tutaj, bo jeszcze go nie wymienialiśmy, więc teraz jest już full wypas!
Nie wiem, może coś z tegorocznych produkcji tak na bieżąco albo coś takiego neutralnego. Już wiem :-)
To forum srajmy, czas spuścić Kac Wawę w kiblu i puścić ją w niepamięć, a nie tu dalej dyskutować.

ocenił(a) film na 1
Dark_Wotisuwin

Tak pora spuścić wodę w kiblu razem z Kacem Wojny Polsko Ruskiej też obejrzałem parenaście minut.