3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

w skali Gumisiów i karnego ku$#sa.
Za oglądanie takiego chłamu powinni nam płacić.
Największą frajdę podczas seansu miałem z jedzenia nachosów z sosem serowym
i oglądania jak ludzie uciekają po 15 minutach.
Ja wyszedłem po skończeniu nachosów (~20 minut, bo kupiłem duże z podwójnym sosem).

ocenił(a) film na 1
Gasz

a mogłeś mieć do tego sześciopak dobrego browara gdybyś biletu nie kupił, ale przyznaję i z drugiej strony Ci zazdroszczę, sam chciałbym zobaczyć miny uciekających ludzi z kina, ten wstyd i zażenowanie że dali się wydymać na kasę- BEZCENNE

Gasz

Gdyby nie to, ze załozeniem producentów było napchanie sobie kabzy pieniędzmi miłośników nachosów to sama poszłabym na seans i pooglądała reakcje obywateli (podobno mieli tak rżec ze śmiechu, hehe). Puki co polegam na relacjach śmiałków i niecierpliwie czekam bezpłatną edycję. XD

ocenił(a) film na 1
Gasz

Ja wytrzymałem godzinę. Jestem bardzo cierpliwy. Choć nie aż tak żeby obejrzeć cały. Do końca zostali już chyba tylko ci co usnęli z nudów ;D

ocenił(a) film na 1
PuszkinKonserwatysta

albo umarli, na wiele sposobów serce im pękło z żalu, lub popełnili samobójstwo zadając sobie 11 pchnięć w serce widłami

wojteksiwy757

ja bym bardziej podejrzewal ze zwyczajnie im sie mozgi ugotowaly - straszna, bolesna smierc

ocenił(a) film na 1
jetrocha

i to na własne życzenie, sekcja wykazał musztardę zamiast muzgu

ocenił(a) film na 1
wojteksiwy757

zardzewiałymi widłami ubrudzonymi filmowym gnojem

Gasz

Dzięki za poprawę humoru, usmialam się z Waszej wymiany zdań ;) Na temat filmu nie będę się wypowiadać, nie widziałam, więc nie czuję odpowiedzialności przestrzegania przed nim, widziałam trailer, i po nim przez chwilę poczułam wstyd że pochodzę z kraju w którym ten szit powstał, wstyd był chwilowy bo szybko zapominam złe rzeczy ;) Pozdrawiam