Wystarczy wpisać w YouTube: Kac Wawa Making Of.
I już możemy się cieszyć tymi niepowtarzalnymi materiałami i zobaczyć na własne oczy jak się
kręci dobre komedie. Polecam !
Buuuahahahaha. Cieszyć się jak nagi w pokrzywach???
Ten film jest tak słaby, że nazwanie go dnem to obraza dla mułu i wodorostów!
Po obejrzeniu tego "arcydzieła" uśmiałem się dopiero teraz czytając te wszystkie Twoje i podobnych kolesiów pochwałki, klakierze.
A co do oceny - poczekam aż w skali dostępne będzie 0.
Niezła miałem pompę z twojej wypowiedzi filmu nie oglądałem i nie zamierzam ale niemoge z tego "ten film jest tak słaby że nazywanie go dnem to obraza dla mułu i wodorostów"hahaahahahah
Albo jesteś bardzo głupi albo ... no cóż, chyba jesteś głupi i nie masz gustu filmowego :D Film jest genialny i ani Ty ani podobne tobie koleżki tego nie zmienią więc co najwyżej możecie pierdzielić te swoje głupoty bez większego rezultatu xD
Nikt mu nie płaci. To takie jego zboczenie. Chce być inny niż wszyscy, unikalny. Nie wie tylko, że to wychodzi żałośnie.
Cieszy się z każdego komentarza pod swoim postem.
Bo ja jestem inny niż wszyscy i unikalny, nie siedzę w szambie tylko wysoko na powierzchni tam gdzie świeci słońce i gdzie Kac Wawa dumnie pręży pierś żeby dać nadzieję na lepsze jutro wielu ludziom :)
Owszem walkucha- jestem zboczony, podnieca mnie Twój awatar i Twoje wypowiedzi :P
Jesteś pan trollem. A ludzie którzy dyskutujecie z nim dokarmiacie go. Przecież nie sądzę że ni jeden człowiek na planecie uważa ten film za dobry. Nie sądzę że producenci opłacają małpie siedzieć i czatować bo wiedzą że film jest już nie do uratowania, nie sądze że jeszcze dopłacają z pieniędzy których nie mają jakiemuś krzykaczowi na filmwebie.
To jest po prostu koleszka który ma jazde z was którzy wchodzicie w te czcze dyskusje. Wcale bym się nie zdziwił jakby teraz jadł cebulowe krązki.
Dlaczego jak ktoś wychwala film, od razu musi być trollem ?? Troll to jakaś bez sensu nazwa nie wiem kto to wymyślił, cięzko zrozumieć, że są filmy które podobają się mniejszości ?? Może i ja też należe do mniejszości, ale jak najbardziej Kac Wawa jest dla mnie śmiesznym filmem, lubie taki debilny humor i odkąd zassałem go na dysk oglądam codziennie wieczorem. Spokojnie z czystym sumieniem daje 8/10
nie obchodzi mnie co pan ogląda wieczorami. Naprawdę.
A zdania nie zmieniam co do profilu WawaKac. Nie wierzę że nawet ktoś kto lubi film kacwawa uwielbia ten film na tyle że ustawia sobie to na profilowe.
I tu się pomylił bo Hangover nawet na jedynke nie zasługuje zresztą jak 99 % amerykańskich komedii, które nie nadają się do oglądania
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?
Hangover srangover ... . Kac Wawa wyprzedza ten film o dobrych parę ładnych kilometrów !!!
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?