3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

ten film jest gowniany, ale nie dalam rady, tylko przesuwalam co chwile takze udalo mi sie to obejrzec w 10 lub 15minut. szkoda dobrych aktorow ;/

użytkownik usunięty
marajka

Wychodzi na to, że jak są wyroby czekalodopodobne, to tak samo są twory filmopodobne.

Dokladnie tak :D

ocenił(a) film na 7
marajka

Proponuje na przyszlosc nie sluchac co mowia inni.dziekuje.

oZeta

mozesz rozwinac mysl?

ocenił(a) film na 7
marajka

Rezyser filmu z gory juz zostal opluty przed wejsciem filmu do kin. Slyszalam to w tvnach i innych podobnych. Zastanawia mnie skad ta nuenawisc " znanych"do rezysera ktora przelozyla sie na nienawisc mas. Fim jak kazy inny o wiele lepszy niz kac wegas, lepszy niz ida, poklosie, co tam robisz kotku czy hak mu tam no i ten z adamczykiem o tych kochankach. To dopiero syf a noty ma.

ocenił(a) film na 7
oZeta

Widzialam wywiad z rezyserem wlasnie wtedy kiedy rozpoczela sie nagonka i mowil ze mu przykro zreszta tak wygladalo, ze nie rozumie atakow na siebie i na film i calej agresywnej postawy wobec siebie( byc moze gosc nie nalezy do " elyty zydowskiej" ktora wiedzie prym dzis w pl..

oZeta

nie interesuje mnie co tam pisano - film jest okropny. pokaz kotku co masz w srodku moze i byl glupi ale dalo sie posmiac a to juz dno dna

ocenił(a) film na 7
marajka

A widzisz , co czlowiek to opinia. Dla mnie w tym " kotku" nie bylo nic smiesznego, zenujace sceny,zenujaca gra i zenujace sytuacje. Kac wawa tez mnie nie rozsmieszyl niewiadomo jak,prawie wogole ale nie zazenowal. Obejzalam z ciekawosci skad ta nienawisc . Bo to jest nienawisc nazucona z gory. I nadal sie moge sie nadziwic,