Oglądałem wczoraj i po komentarzach spodziewałem sie ze bedzie kicha, ale nie było źle
tak jak piszecie. Nie nastawiałem sie na super kino i później sie nie zawiodłem. Pozatym
dla mnie liche to było ciacho a w rankingu ma 4,2 a kac wawa według mnie zasługuje na
dużo więcej w tym rankingu. Pozatym oceny tu były zawsze obiektywne i opierałem sie na
wyborze filmu spoglądając na ranking. Teraz nie wiem co sie dzieje film oceniany na jeden
choć wielu go nawet nie obejrzało nie może tak być.
Widzisz, napisałeś normalny, logiczny i obiektywny post i co? Żaden z tych idiotów nie odpisał, bo mimo głupoty każdy z tych pseudokrytyków zdaje sobie sprawę że nie ma argumentów., zwłaszcza, że większość z nich albo tego nie widziała albo nie zrozumiała A film jest lekki, wesoły i naprawdę nie wiem po co ten cały raban i jakaś obsesja na jego punkcie. Pozdrawiam
Nie przejmuj się, durniów nie sieją, sami się rodzą. ja też film obejrzałem później, w necie, do kina nie poszedłem, a o to pewnie całej tej zgrai "przypadkowych krytyków" chodziło, układy i konkurencja, jak zawsze
ja też tak myślałem, a film jest ok, parę scen to sobie nawet po kilka razy puszczałem
Masz rację, ale jak ten film ma mieć dobry pijar, skoro wchodzisz w filmweb i na początku 5 negatywnych komentarzy? Ja zalogowałem się tu na początku grudnia i po ponad miesiącu, 11.01 miałem czas, żeby odpowiedzieć na jeden wpis. Kiedy odpowiedziałem i skomentowałem drugi, ok 12 w południe zaraz potem pojawiły się wpisy po 5-ma kolejnymi negatywnymi komentarzami kac wawy, wszystkie jako nemo989. Z ciekawości znowu ja dodałem wpisy pod pozytywnymi i już za minutę było 5 pod negatywnymi. Tego dnia byłem chory więc miałem czas kontrolować sytuacje - nemo989, swojak, koles80 podbijali złe komentarze od 12 do 2 w nocy!!! Minęło 5 dni i dziś wszedłem o 11 rano sprawdzić - co mamy u góry w 5 widocznych komentarzach? 5 negatywnych podpisanych przez nemo! Wszedłem na moment o 16 - to samo, teraz wchodzę, jest 2 w NOCY!!!i ten ktoś reaguje od razu na każdy wpis - jak ja podbiję pozytywny, on od razu negatywny. Musiałem założyć 5 kont, bo inaczej nie przeprowadziłbym tego eksperymentu ze względu na limit wypowiedzi dla jednego konta - moje to tonybest2, next_tom, tom_press_, new_tom, press_tom - może je moderator wykasować, napisałem mu o tym, ale ja nimi tylko odpisuje, niczego nie oceniam. jakiś baran prowadzi dialog tylko między swoimi 4 profilami i to codziennie! to jakas choroba...
ale niestety żaden z tych pseudokrytyków już Ci nie odpisze, bo po pierwsze nie mają argumentów, a po drugie Twój logiczny wpis byłby widoczny na profilu filmu, a im zależy, żeby były tylko negatywne
a cała ta fala bluzgów na forum Kac Wawy podbijana jest tak naprawdę przez jednego osobnika, który od 2 lat działa tu pod nickami nemo-nijak-popup-cilling-koles-skarbekzgor-trollbest i kilkoma innymi jeszcze podbijając tylko negatywne wpisy, dlatego nigdy nie odpowie na Twój, bo jest zbyt obiektywny - ten gość zachowuje się jak wirus, nie wiem jak można zwariować na punkcie filmu, ale on na pewno amby dostał