3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

nie oglądałem tego filmu i nie mam zamiaru, ale chciałem się zapytać czy polscy reżyserzy nie mogą wymyślać czegoś oryginalnego ?czekam na amerykańskie ciasto, kop w dupę, kac wawa w krakowie.

czlowiekdobrejwoli

aż taki tragiczny? nie oglądałam... warto się wysilić ?:)

ocenił(a) film na 1
poshh

nie, nie warto:) obejrzalam tylko zwiastuny, wiem, nie powinno sie oceniac filmu po zwaistunach, ale "HALLO"!?!?!?!? co to ma byc?smiechu warte...

ocenił(a) film na 1
poshh

W ogóle nie warto, uwierz mi bo byłem na projekcji tego...(...) powstrzymam się od ostrych epitetów (które uważam, że jednak były by na miejscu w tym przypadku). czegoś. Fakt "mega komedię" oglądałem kilkanaście minut ale to był wystarczający czas by wyrobić sobie opinię o filmie. Jedynie co na sali było słychać to jęki zażenowania (sala wypełniona w około 1/5) po kilkunastu minutach wyszło kilkanaście widzów. Ten film jest tragiczny jako scenariusz i jako to całe promowane 3D...jednym słowem SZKODA TYCH KILKUNASTU ZŁOTYCH.

Czarny_BP

a poza tym co to jest każdy polski film, który jeszcze nie wyszedł, znasz zakończenie i aktorów. Paranoja co się dzieje, czy w ogóle komuś się te filmy podobają ?

ocenił(a) film na 1
czlowiekdobrejwoli

Moim zdaniem te "nasze" nowe filmy (raczej prawie filmy) kierowane są dla ludzi, którzy mało lub nic nie wymagają od kina poza prymitywnym, rynsztokowym żartem sytuacyjnym oraz "golizną"...do tych samych ludzi kierowany jest gatunek muzyczny o nazwie Disco-Polo. To bardzo brutalne ale mam właśnie takie zdanie....