3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

to tak perfidna podróba kac vegas.Bohaterowie podobni (charakter,zachowanie,i wgl.)???

patryk020296

Tak to jest podróba Kac Vegas, z resztą jak 90% polskich produkcji jest podróbą amerykańskich filmów.

ocenił(a) film na 7
fajny334

Widziałeś ten film?

ocenił(a) film na 1
Gorok

Pewnie nie...tak jak 90 % oceniających.

Dragit17

Zauważ że ja nie oceniłem tego filmu. Nigdy NIE OCENIAM jak nie oglądnę. Idę za tydzień na ten "gniot". Zobaczymy ocenimy.

ocenił(a) film na 1
fajny334

"Nigdy nie oceniam jak nie oglądne" To prawidłowa postawa, za to cię teraz szanuję.Nie szanuję natomiast ludzi oceniających film nie oglądając go.Ja jak obejrzę to ocenie czy to gniot.Tyle.Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
patryk020296

O dziwo nie bardzo...

użytkownik usunięty
Dragit17

A ty skąd wiesz ?! Wczoraj pisałeś, że nie byłeś na tym filmie to skąd wiesz, że nie są podobni ? -.-

ocenił(a) film na 1

Czytałem recenzje oraz wypowiedzi osób oceniających film obiektywnie a nie śmieciow co bez oglądania walą 1.Mam ten film więc obejrzę i ocenie.

użytkownik usunięty
Dragit17

Jestem śmieciem ? Kto to mówi ...

użytkownik usunięty
Dragit17

Powiedz szczerze ile ci zapłacili bo jestem ciekawa. : O .

ocenił(a) film na 1

Zapłacili, kto? gremliny chyba!Od dość dawna mam konto.Poza tym ten film mogę ocenić na 1 ale po obejrzeniu czyli jutro albo później.

ocenił(a) film na 1

Ku.rwa ty nie oglądałeś również a nabiles 1.

użytkownik usunięty
Dragit17

no i dobrze się z tym czuje ;p . Pisaliśmy już tyle komentarzy między sobą, a ty ciągle nie odkryłeś, że jestem Kur*wa dziewczyną ! -.-

ocenił(a) film na 1

Przepraszam to tak z przyzwyczajenia :)

Ciekawe ile Tobie zapłacili za danie 1 bez oglądania??

użytkownik usunięty
fajny334

No wiesz. Gdyby mieli każdemu płacić za dawanie 1 temu filmowi to by chyba z bankrutowali ;p Dałam 1 ponieważ nie trawię podróbek, a ostatnio Polacy ciągle ściągają od Amerykanów. Aż płakać się chcę ... Gdy wymyślą coś co nie jest ściągnięte wtedy z przyjemnością obejrzę.

Listy do M. - nie ściągnięte. I zakładasz konto aby dać 1 bez oglądania - życzę szczęścia.

fajny334

Co do "Listów Do M". sa sciagniete z filmu "To Właśnie Miłość". Obejrzyj ten film a sie przekonasz :)

Gouda97

Nie muszę oglądać wystarczy mi okładka :D

fajny334

Nawet w opisie filmu jest napisane, to co spotka bohaterow, To własnie miłosc!

użytkownik usunięty
fajny334

Założyłam konto głównie po to aby móc zadać pytanie przy filmie " Kobieta w czerni" ale że akurat jest w kinie "Kac Wawa" to weszłam zobaczyć na ile ocenia się na film webie tą żałosną podróbę. I dałam taką ocenę ponieważ mam już dość polskich podróbek.