to tak perfidna podróba kac vegas.Bohaterowie podobni (charakter,zachowanie,i wgl.)???
Tak to jest podróba Kac Vegas, z resztą jak 90% polskich produkcji jest podróbą amerykańskich filmów.
Zauważ że ja nie oceniłem tego filmu. Nigdy NIE OCENIAM jak nie oglądnę. Idę za tydzień na ten "gniot". Zobaczymy ocenimy.
"Nigdy nie oceniam jak nie oglądne" To prawidłowa postawa, za to cię teraz szanuję.Nie szanuję natomiast ludzi oceniających film nie oglądając go.Ja jak obejrzę to ocenie czy to gniot.Tyle.Pozdrawiam.
A ty skąd wiesz ?! Wczoraj pisałeś, że nie byłeś na tym filmie to skąd wiesz, że nie są podobni ? -.-
Czytałem recenzje oraz wypowiedzi osób oceniających film obiektywnie a nie śmieciow co bez oglądania walą 1.Mam ten film więc obejrzę i ocenie.
Zapłacili, kto? gremliny chyba!Od dość dawna mam konto.Poza tym ten film mogę ocenić na 1 ale po obejrzeniu czyli jutro albo później.
no i dobrze się z tym czuje ;p . Pisaliśmy już tyle komentarzy między sobą, a ty ciągle nie odkryłeś, że jestem Kur*wa dziewczyną ! -.-
No wiesz. Gdyby mieli każdemu płacić za dawanie 1 temu filmowi to by chyba z bankrutowali ;p Dałam 1 ponieważ nie trawię podróbek, a ostatnio Polacy ciągle ściągają od Amerykanów. Aż płakać się chcę ... Gdy wymyślą coś co nie jest ściągnięte wtedy z przyjemnością obejrzę.
Co do "Listów Do M". sa sciagniete z filmu "To Właśnie Miłość". Obejrzyj ten film a sie przekonasz :)