3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

http://www.youtube.com/watch?v=maLLnwK3Xqc&feature=player_embedded

ocenił(a) film na 1
Richie.25

bidny pan scenarzysta, oj jaki biedny.

ocenił(a) film na 1
mila_g

prawda?! wychodzi na to, że najbardziej pokrzywdzony człowiek w show biznesie, oj joj joj joj! Biedny, biedny, ...!!!
jego zachowanie i to wszystko, cała otoczka tego filmu to jedno wielkie tzw. "ŻAL DUPĘ ŚCISKA", sory za określenie, ale .... na tę sytuację nie umiem znaleźć innego odpowiednika! :P

Richie.25

Mnie wystarczył sam trailer.

ocenił(a) film na 1
classical

Jaki znowu pojedynek? Piotr Czaja pojedynkował się sam ze sobą. Usilnie walczył by sklecić choć jedno zdanie bez mamrotania, a gdy już mu się udawało to pracował nad sensem tego zdania. Raczkowi zrobiło mu się go szkoda i nawet starał się pomóc Piotrusiowi gdy ten krzycząc prawie zirytował prowadzących.
Kto widział ten wie.

OpinioTwoorca

Ej, a może "Kac Wawa" jednak miał scenariusz, haha?

ocenił(a) film na 1
Richie.25

Pan Raczek wydawał się bezradny, ale tylko dlatego, że inteligencja zawsze jest bezradna w obliczu głupoty.

ocenił(a) film na 1
greysnake

Czemu ja to przeoczyłem? Kur...no po prostu przepiękne...teraz widać, dlaczego film jest taki, a nie inny.

I jaki scenariusz, do jasnej anieli?! PRZECIEŻ TO JEST KOPIA!

I niech mi te złodzieje oddadzą te 22 złote...

ocenił(a) film na 1
gothreck69

zapomnij, szyc się pewnie bawi za Twoją sarę gdzieś w barze Wawa

ocenił(a) film na 1
gothreck69

Ty mu dałeś na flaszkę on dał Ci stolca- busines is busines! opłacił się?

gothreck69

Sorry człowieku, ale czy Ty naprawdę, mając do obejrzenia trailer i widząc taki tytuł, oczekiwałeś choćby niezłego filmu? W tym przypadku sam jesteś sobie winien.

Richie.25

W końcu ktoś powiedział prawdę o współczesnych polskich komediach.

ocenił(a) film na 1
Richie.25

I jakie żenujące tłumaczenia. Film miał fajne sceny i dialogi, ale je wycieli....Szkoda, że się ie popłakał na wizji z tego powodu. Ja też miałem wygrać w totolotka, ale ktoś skreślił wcześniej moje numery i zgarnął kasę, buuuuuuuu.

Richie.25

Jaki scenarzysta taki film.

ocenił(a) film na 1
Richie.25

Sprawia wrażenie lekko upośledzonego. Nie ma za grosz kultury i nie umie rozmawiac i zachowac sie na poziomie. Szkoda że go zaprosili. Tylko przerywał konstruktywne uwagi Raczka. Strasznie irytujace jest to ze nie rozumie ze pokazywanie ludzi z takich srodowisk jest zenujace. Ze film nie jest smieszny. Ze jest to najgorszy film w historii kina.

chaconcita

a ja trochę poszukałem i to chyba taka natura pana Piotra, a nie stres związany ze słabymi recenzjami KW
http://www.radiomerkury.pl/audycja/goSC-babiego-lata/jakie-bedzie-tegoroczne-mis terium.html
pod zdjęciem można sobie odtworzyć rozmowę.

ocenił(a) film na 1
Richie.25

Mój Boże, to jakieś nieporozumienie, totalny bełkot, po prostu szkoda słów na to wszystko. Komedia "kopulacyjno-urologiczna".

Richie.25

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein

Richie.25

Autor scenariusza to idiota ,brawo PANIE TOMASZU