Naprawdę nie sądziłem że to będzie taki dobry film! Fabułę jest interesująca a akcja potrafi
zaskakiwać w najmniej oczekiwanych momentach, naprawdę polecam ten film z szczerego
serca!
rozumiem,że goście krytykujący film, mimo, że na nim nie byli to top inteligenci? no gratuluję poglądów!
nie odpowiedziałeś gościowi na pytanie! zapytał cię , najpierw mu odpowiedz, kto jest głupszy - ktoś kto chwali film który widział i mu sie podobał czy ktoś kto nie widział, a daje 1 i krytykuje???
nie odpowiedziałeś na pytanie gościa powyżej - brak argumentów? to coś cienko z inteligencją... w sumie po tekstach to widać...
WOJTUS_FILMANIAK
ONLY_FOR_KAC_WAWA
Obydwaj to te same konta utworzone ad hoc i nawzajem się poklepujące tyłeczki.
Tego już nawet ich mocodawca nie ścierpi, bo to parodia "szeptanego marketingu".
Wezmą ich za jaja razem i ścisną jak się patrzy.
nie odpowiedziałeś nikomu na zadane pytania! bluzgi znane szesciolatkom zachowaj dla swojego środowiska!
nie, tylko tytuł. vegas jest wesołe ale bez fajerwerków. tu chwilami nic się specjalnego nie dzieje, ale chwilami leje się ze śmiechu, zwłaszcza druga połowa filmu świetna
po co tak bronisz tego filmu? mogłaś napisać że Ci sie podobał i tyle... uszanuj zdanie innych (większości), że to gniot i odpuść...
większośc kolego to krytykuje go bez oglądania! widzieli zwiastun i oszukują wstawiajac jedynki filmowi którego nieoglądali! a to już jest oszustwo, a nikt nie lubi być oszukiwany!
A wy nie oszukujecie ?! Wam do tego za to płacą a nam nic ! sprawiedliwość ..
No właśnie i uszanujcie zdanie innych. Możecie napisać, że wam się podobał, ale po co od razu za to obrażać innych ?
z czym oszukuję? kto mi płaci? jakie uczucia? a ci co krytykuja a nie widzieli szanują uczucia ludzi, którzy nie poszli tylko dlatego,że widizeli ich kretyńskie wpisy? to jest ok? Ja film widziałem. odpowiedz mi jednak na pytanie,czy mądrzy ludzie wystawiaja jedynki filmowi którego nie widzieli???? czekam na odpowiedź....
gdzie odpowiedź na moje pytanie? i to wy, ci którzy nie oglądaliście filmu najbardziej obrażacie, jakieś kaczoburgery, wojtkisiwe, baśki itp hołota, że użyję waszego zwrotu, ta hołota najzajadlej krytykuje choć nie widziała, jakie to k...przykre,jeden naród, a tylu debili
Hahah . usunęli ci jedno konto to założyłeś drugie :D
Jeden naród... tyle klakierów, jakie to k.... przykre.
ty się czyimiś kontami nie martw, dziwne że twoje trzymają, zakłamana p...o czekam na odpowiedź na moje pytanie - czy mądry cżłowiek krytykuje coś czego nie widział i czy dobry cżłowiek jawnie, z premedytacja kłamie? tak jak ty bo wciskałaś brednie o 5 osobach na sali, a post wyżej zarzekałaś się że na film nie pójdziesz - czekam...
5 osób na sali ja tak tylko mówie -.- niewiem ile było ale pewnie coś koło tego.
Nie wyzywaj mnie nie do rozwoju . :) Zrozum nigdy nie poprawicie oceny tego zje.banego filmu i kaski nie będzie przykro mi.
Naucz się pisać " cżłowiek " ... kto tu kłamie....
Już byście mogli skończyć idioci .
ty dajesz dupy bo filmu nie widziałeś a jesteś pod każdym postem i się wymądrzasz! zwykły oszust i tyle, celowe wprowadzanie ludzi w błąd poowinno być karalne
Łoooo serio, już lece, a jakie arcydzieło mi zaproponujesz jako trailer? "jęk karolaka bo boli go sraka"? to może będzie hit
Zmień dilera, bo dał Ci piołun zamiast dobrego palonka, albo przestań palić i pić, wytrzeźwiej, kup bilet i pójdź na trzeźwo obejżeć film.