3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Naprawdę nie sądziłem że to będzie taki dobry film! Fabułę jest interesująca a akcja potrafi
zaskakiwać w najmniej oczekiwanych momentach, naprawdę polecam ten film z szczerego
serca!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
kaczoburger

rozumiem,że goście krytykujący film, mimo, że na nim nie byli to top inteligenci? no gratuluję poglądów!

użytkownik usunięty
kaczoburger

nie odpowiedziałeś gościowi na pytanie! zapytał cię , najpierw mu odpowiedz, kto jest głupszy - ktoś kto chwali film który widział i mu sie podobał czy ktoś kto nie widział, a daje 1 i krytykuje???

użytkownik usunięty
kaczoburger

nie odpowiedziałeś na pytanie gościa powyżej - brak argumentów? to coś cienko z inteligencją... w sumie po tekstach to widać...

kaczoburger

Oceniłeś dystryktna 10, możesz wyjaśnić dlaczego? A no tak, nie potrafisz oceniać filmów.

ocenił(a) film na 10
kaczoburger

oszuści z kompleksami won!

użytkownik usunięty
andreen

a co ci do czyjegoś oceniania!

użytkownik usunięty
andreen

Popieram!

WOJTUS_FILMANIAK
ONLY_FOR_KAC_WAWA
Obydwaj to te same konta utworzone ad hoc i nawzajem się poklepujące tyłeczki.
Tego już nawet ich mocodawca nie ścierpi, bo to parodia "szeptanego marketingu".
Wezmą ich za jaja razem i ścisną jak się patrzy.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
artpost1

dokładnie tak jak ty i jakieś jozefy, siwe wojtki i temu podobni "krytycy"

użytkownik usunięty
kaczoburger

nie odpowiedziałeś nikomu na zadane pytania! bluzgi znane szesciolatkom zachowaj dla swojego środowiska!

użytkownik usunięty

to klakierzy, ten głupi jozef cały dzień tu siedzi - za darmo?

andreen

identyczny z kac Vegas?

użytkownik usunięty
neovo_1991

nie, tylko tytuł. vegas jest wesołe ale bez fajerwerków. tu chwilami nic się specjalnego nie dzieje, ale chwilami leje się ze śmiechu, zwłaszcza druga połowa filmu świetna

ocenił(a) film na 1

po co tak bronisz tego filmu? mogłaś napisać że Ci sie podobał i tyle... uszanuj zdanie innych (większości), że to gniot i odpuść...

użytkownik usunięty
onlyone

większośc kolego to krytykuje go bez oglądania! widzieli zwiastun i oszukują wstawiajac jedynki filmowi którego nieoglądali! a to już jest oszustwo, a nikt nie lubi być oszukiwany!

moge prosic wojtka to telefonu?, mam niedokonczony interes z koszulka :/

użytkownik usunięty

A wy nie oszukujecie ?! Wam do tego za to płacą a nam nic ! sprawiedliwość ..
No właśnie i uszanujcie zdanie innych. Możecie napisać, że wam się podobał, ale po co od razu za to obrażać innych ?

użytkownik usunięty

z czym oszukuję? kto mi płaci? jakie uczucia? a ci co krytykuja a nie widzieli szanują uczucia ludzi, którzy nie poszli tylko dlatego,że widizeli ich kretyńskie wpisy? to jest ok? Ja film widziałem. odpowiedz mi jednak na pytanie,czy mądrzy ludzie wystawiaja jedynki filmowi którego nie widzieli???? czekam na odpowiedź....

użytkownik usunięty

gdzie odpowiedź na moje pytanie? i to wy, ci którzy nie oglądaliście filmu najbardziej obrażacie, jakieś kaczoburgery, wojtkisiwe, baśki itp hołota, że użyję waszego zwrotu, ta hołota najzajadlej krytykuje choć nie widziała, jakie to k...przykre,jeden naród, a tylu debili

ocenił(a) film na 10

podwójna oszustko - won!

użytkownik usunięty
films_maniac

Hahah . usunęli ci jedno konto to założyłeś drugie :D
Jeden naród... tyle klakierów, jakie to k.... przykre.

ocenił(a) film na 10

ty się czyimiś kontami nie martw, dziwne że twoje trzymają, zakłamana p...o czekam na odpowiedź na moje pytanie - czy mądry cżłowiek krytykuje coś czego nie widział i czy dobry cżłowiek jawnie, z premedytacja kłamie? tak jak ty bo wciskałaś brednie o 5 osobach na sali, a post wyżej zarzekałaś się że na film nie pójdziesz - czekam...

użytkownik usunięty
films_maniac

5 osób na sali ja tak tylko mówie -.- niewiem ile było ale pewnie coś koło tego.
Nie wyzywaj mnie nie do rozwoju . :) Zrozum nigdy nie poprawicie oceny tego zje.banego filmu i kaski nie będzie przykro mi.
Naucz się pisać " cżłowiek " ... kto tu kłamie....
Już byście mogli skończyć idioci .

ocenił(a) film na 10

banda oszustów!

użytkownik usunięty
andreen

dokładnie! nie damy się!

użytkownik usunięty

nie damy!

ocenił(a) film na 1

Cały czas dajecie DUPY!!!

wojteksiwy757

I nawet nie czują :)

ocenił(a) film na 10
markowaw

ocenił(a) film na 10
wojteksiwy757

ty dajesz dupy bo filmu nie widziałeś a jesteś pod każdym postem i się wymądrzasz! zwykły oszust i tyle, celowe wprowadzanie ludzi w błąd poowinno być karalne

ocenił(a) film na 1
films_maniac

Święte słowa! Dożywocie dla tfurcuf Kac Wawa

ocenił(a) film na 10
wojteksiwy757

ocenił(a) film na 1
films_maniac

powtarzasz się imbecylu

ocenił(a) film na 10
wojteksiwy757

ty stąd wyp...j! zwiastuny oglądaj!

ocenił(a) film na 1
films_maniac

Łoooo serio, już lece, a jakie arcydzieło mi zaproponujesz jako trailer? "jęk karolaka bo boli go sraka"? to może będzie hit

andreen

Andreen, zapomniałeś, że na tym koncie jesteś płci żeńskiej.

fyncman

co z tego że to konto ma ustawioną płeć żeńską?

ocenił(a) film na 1
andreen

Ile ci dali za tą opinię?

andreen

ten film ma 1,9? ja sie pytam za co az tyle?

ocenił(a) film na 1
andreen

Zmień dilera, bo dał Ci piołun zamiast dobrego palonka, albo przestań palić i pić, wytrzeźwiej, kup bilet i pójdź na trzeźwo obejżeć film.

andreen

Zgadza się! Dzisiaj leciał i znowu się nieźle pośmiałem