3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Moim skromnym zdaniem kac wawa to film o klasę lepszy, co nie zmienia faktu że nie zasługuje na więcej niż 2/10 ;)

ocenił(a) film na 10
talent711

To fakt, sporo lepszy, tylko że fajne sceny przeplatane niepotrzebnymi, to działa na niekorzyść. ale Zbrojewiz super! W ogóle aktorzy dobrze zagrali, sceny w burdelach realne, bo znam temat, ale ktoś się na ten film uwziął. Nie wierzę w teorie spiskowe, ale byłem tu 2 razy, w piątek i środę w zeszłym tyg w różnych godzinach między 12 rano i 2 w nocy - co wpisałem coś pod pozytywnym wpisem, od razu było podbitych 5 negatywnych....i pisały to tylko te same profile - jako nemo, swojak, koles, eddy . nie wiem, czy on tu jakiś dyżur ma czy co, bo go nie uprzedzałem, ze będę. Po prostu o której wszedłem, to gość był..... w prawie rok po premierze to nie jest normalne. Spróbuj wpisać się pod 1 - 2 pozytywnymi, żeby były na górze i chwile poczekaj - zaręczam Ci, w ciągu najpóźniej kwadransa, pojawi się nemo albo któryś z jego nicków i podbije 5 negatywnych. Zobacz w historie dyskusji - komentarze - 5 pod rzad typu gówno, szajs, a ostatni dodany zawsze nemo....przypadek?