3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa
ocenił(a) film na 1
suckinsyn

ja też dałem 1 bo to jakies nie porozumienie, nie mam ojecia co oni tam chcieli przedstawic
totalne pośmiewisko, chyba zrobione dla kasy

wojjos

po 1 nie posiada jakiejkolwiek fabuły, montaż scen mnie rozbroił. Nikt już chyba tak filmów nie skleja i nie produkuje. z całego filmu najlepszą rzeczą była ksywa jednego z kolesi "Grzmihuj" i tyle. Ktoś dobrze napisał, że producenci i reżyser stworzyli ten film by zobaczyć skaczące cycki w 3D.

wojjos

Mylnie sądzili, że na kloacznym humorze da się zarobić

ocenił(a) film na 1
suckinsyn

1 z !!!!!!!!!
Żenujące i bez sensu widowisko z tragicznym aktorstwem - Roma Gąsiorowska to już przeszła samą siebie, no i pan Pujszo może sobie kolejnego gniota wpisać do CV. Wielkie brawa dla ludzi, którzy znaleźli jeleni do sfinansowania tego arcydzieła i dla "Filmwebu", "Filmu", "Polsatu", "Playboya" za wrzucenie swojego logo na plakaty. Chapeau Bas.

ocenił(a) film na 1
suckinsyn

Sam nie wiem, jaką to by torturę można wymyślić dla scenarzystów tego czegoś, ale poważnie, pod koniec to już nawet cycki zacząłem przewijać, bo to ani fajne, ani śmieszne nie było. Tylko Agnieszka Włodarczyk super seksowna była, ale jej akurat nago nie pokazali.

ocenił(a) film na 1
suckinsyn

Ten film nawet na 1 nie zasłużył może polski humor się nieco obniżył ale na pewno nie jest na tak niskim poziomie jak w tym filmie brak mi słów na ten film.