chyba jakaś samo-nakręcająca się forma protestu, bo film aż taki zły nie jest (sporo gorszych z wyższymi ocenami jest na pewno), jak dla mnie 5/10 po paru piwkach najlepiej ;)
mam dokładnie takie samo wrażenie, oceny się nie podejmuję, ale po przeczytaniu i wysłuchaniu opinii wielu ludzie spodziewałam się czegoś o wiele gorszego.
Ocena zdecydowanie nie adekwatna ponieważ ten świetny film zasługuje na 10/10 !!! Polecam xD
Dokładnie ;) Wysłuchałem wielu opinii na temat tego filmu i wszyscy mówili, że dno. Obejrzałem i mogę powiedzieć, że jest niezły ;) Teksty podobają mi się. Najbardziej na moją pochwałę zasługuje gra Michała Żurawskiego (Tomka - dilera ze Śląska) :)
Miałem identycznie. Do kina nie poszedłem bo jak przeczytałem te komentarze to... a potem obejrzałem i fajny! Cała prawda o laskach zamawianych na necie i o nocnym zyciu
"samo-nakręcająca się forma protestu"
Lepiej nie można tego ująć.Podejrzewam,że sporo osób wystawiło 1/10 nawet bez oglądania...
Trole dają 1/10 bez oglądania bo to idioci. Ja dałem 10/10 ponieważ film oglądałem i jestem zachwycony : )
@WawaKac najwidoczniej jest to film twojego życia, nic innego na twoim profilu nie ma poza trailerem, twój opis jest odą do kac wawy 3d, nie wspominając , że jest to jedyny oceniony przez ciebie film, a twój nick to tytuł filmu na opak.
Najwidoczniej zbliża się wydanie dvd tego filmu, dlatego producenci sami postanowili reklamować swój "produkt" i założyli konta na filmwebie. SPRYTNE!
Ja po prostu daję wyraz swojemu zachwytowi nad tym filmem w kulturalny sposób. Widzę co się wyprawia na tym forum i jak ludzie nienawidzą tego filmu. Ja natomiast ten film uwielbiam i chcę żeby inni widzieli, że jest taka osoba co bardzo lubi Kac Wawę- nie ma w tym nic złego chyba, każdy może się wypowiadać jak chce byle nie naruszać regulaminu FW. Nikt mnie nie zatrudnił z producentów a szkoda bo by mi przybyło trochę kasy w kieszeni :P
W takim razie jestem pełen podziwu, że znalazł się propagator tego filmu jednocześnie nieczerpiący z tego korzyści. Choć powinieneś się zgłosić do producentów, może sypną Ci groszem jeśli twoja akcja wyciągnęłaby ten film na ocenę powyżej 2.0. Jeśli mogę spytać, co aż tak Cię uraczyło w tym filmie?
Ja oglądnąłem wczoraj i stwierdzam że film był głupi, ale i tak lepszy od "Och, Karol 2". Dostał ode mnie 6/10 ze względu na parę udanych idiotycznych żartów. Przynajmniej można się było pośmiać z "Grzmihuja". Dodałem do ulubionych ze względu na to iż przyjemnie się go oglądało i nie mam nic przeciwko, alby go obejrzeć w np TV. "Konto mam założone w 2012r. ze względu na zmianę nazwy na wszystkich portalach". Średnia filmu powinna bćyć co najmniej 3,0 widziałem większe shity np "Krwawe Święta".
No widzisz, jednak komuś może się podobać Kac Wawa, a podoba mi się z wielu względów między innymi dlatego, że sam przeżyłem coś podobnego, no może nie do końca tak jak to pokazane jest w filmie ale bardzo podobnie. Poza tym dawno się tak nie uśmiałem no ale może mam jakieś inne poczucie humoru? Montaż bardzo specyficzny, który wielu ludziom się nie spodobał mnie bardzo przypadł do gustu - prawdopodobnie już nikt tak filmów nie kręci i chwała twórcom za to, że właśnie mieli odwagę właśnie tak nakręcić i zmontować ten znakomity film ! Wszystko ogólnie stoi dla mnie na bardzo wysokim poziomie. Aktorzy grają bardzo karykaturalnie ale czadowo, jednym słowem satyra na to, żeby obśmiać pewne zjawiska w Polsce udała się jak nigdy, wiem co mówię, gdyż sam doświadczyłem pewnych zjawisk :P
Masz racje! całe tysiące niestety - jakieś dzieciaki zrobiły taką akcje na fejsie żeby 1 stawiać bez ogladania.. żenua totalne
No ja wlasnie obejrzalem po paru piwkach, nie byl az taki zly by przewijać lub wylaczyc po kilku minutach, obejrzalem do konca. Ale na tym filmi usmiechnelem(nie mylic z "zasmialem") sie tylko 3 razy: 1. z Grzmihuja 2. Jak Zbrojewicz caly czas ciagnal kase (50-100zl) za skorzystanie z toalety. 3. Jak Borys zbrechtal Zobrojewicza ze się potknal o swoje gatki, gdy ten go chcial zaatakowac.
Zgodze się ze sa gorsze filmy, np "Gulczas a jak myslisz", jestem w stanie uwierzyc ze "karol 2" tez byl gorszy (ale nie ogladalem dlatego moge uwierzyc wam jedynie na slowo) czy amerykanski "Frat House" (wypisuje tylko komedie, bo np z kiczowatych horrorow tez by sie znalazlo sporo gorszych filmow, ale lepiej mi porownywac filmy tego samego gatunku). Ale np taki "wyjazd integracyjny", "weekend", czy chociażby "ciacho" były dla mnie zabawniejsze. Tam byl czasami jakis moment gdzie sie zasmialem (a nie tylko usmiechnelem heh). Juz nie mowiac o "Los Nummeros" na ktorym sie smialem jak glupi. A wiec obejrzec mozna tak do piwka, ale film raczej nie wzbudza emocji. No i tez dochodzi marna gra aktorska, tylko Żurawski i Zbrojewicz jakos swobodnie sie czuja w aktorstwie. A pozostali graja tak jakoś na siłe i sztucznie, widać ze tego nie czuja.
Sama prawda! wesoły filmik na jaju, a do tego cała prawda o dz... zamawianych przez neta.