6,3 53 tys. ocen
6,3 10 1 52697
5,4 19 krytyków
Kick-Ass 2
powrót do forum filmu Kick-Ass 2

... oraz casting do grupy "Motherf..era".

http://www.youtube.com/watch?v=nje6dcArZrI#at=14

Skandal

Obejrzałem tylko pierwsze kilkanaście sekund bo nie chcę sobie psuć zabawy na pełnym filmie i napiszę tylko jedno - Chloe jest niesamowita :)

ocenił(a) film na 7
Witcher

Ta dziewczyna to urodzony talent aktorski, ale Aaron Johnson też daje sobie radę jako główny bohater. Boże, chyba nie wytrzymam do dnia premiery...

ocenił(a) film na 7
Skandal

ona w każdym filmie wypda bardzo dobrze, zobaczymy jak sie będzie dalej rozwijać

ocenił(a) film na 3
Skandal

Widac juz ze nie ma juz tej dynamiki co z pierwszej czesci.

ocenił(a) film na 7
Magic1997

Mnie się wydaje, że jednak jest tak samo dynamiczny jak w pierwszej części, a po obejrzeniu trailera myślę, że będzie jeszcze lepiej http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+2+%28polski%29-30377

kropka30

Chloe świetnie zagrała w jedynce a w dwójce pokazuje swoje zdolności aktorskie

ocenił(a) film na 7
gorczyca82

w drugiej części jej rola jest pierwszoplanowa i cała fabuła skupia się wokół niej, a co dynamiki filmu to powinno byc podobnie

użytkownik usunięty
Meserszmitt9

ja po trailerach mam wrażenie że to już nie Kick Ass 2, a Hit Girl 1 ;)

ocenił(a) film na 7

Co by nie było przekonamy się o tym wkrótce. Do kina jednak warto iść

ocenił(a) film na 7
kropka30

na pewno warto iść, chociaż myślałem że Kick-Ass wypadnie nieco lepiej w box-office z poprzedniego weekendu

ocenił(a) film na 7
Meserszmitt9

Tak źle nie wypadł, pewnie i tak spełni nasze oczekiwania, ja jestem nastawiona jak najbardziej pozytywnie

ocenił(a) film na 7
Meserszmitt9

Jak to jest, że Glupi film Transformers 3, który miał nominacje do malin jest jednym z najbardziej kasowych filmów w histori kina a Kick-ass nie?

szuler2

O transformersach każdy słyszał Kick Ass jest mniej znanym filmem(postacia) jednak o wiele ciekawszym i intrygującym

ocenił(a) film na 7
gorczyca82

Prawda, podpisuję się pod Tobą, Kick Ass tez może zostać kasowym filmem, kto wie....

użytkownik usunięty
kropka30

Wokół filmu dzieje się coraz więcej, codziennie widzę reklamy w TV.

ocenił(a) film na 7

zostało już kilka dni do premiery dlatego częstotliwość emisji spotów jest większa

użytkownik usunięty
Meserszmitt9

premiera już pojutrze, więc wcale się nie dziwię

Skandal

Ciekawe jak polscy tłumacze ochrzczą "Motherf..era"?

ocenił(a) film na 7
frankmartin

Matkodymacz, hehe;)

szuler2

Niech przetłumaczą żeby było śmiesznie to dzięki takim słowom kluczom film staje sie ciekawszy

ocenił(a) film na 7
gorczyca82

też jestem ciekaw jak sobie poradzą z tym "wyzwaniem" ... już za parę dni się pewnie przekonamy

użytkownik usunięty
Meserszmitt9

Znając polską cenzurę może to być coś o zupełnie innym znaczeniu niż w oryginale.

ocenił(a) film na 7

już dzisiaj będziemy wiedzieć