Część pierwsza była świetna a druga zapowiada się tak samo obiecująco. Pozostaje nam tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać na premierę
Ja też oglądałam, a teraz wszystkie zajawki zaliczam, obejrzałam chyba wszystkie, łącznie z tymi https://www.youtube.com/user/kickass/videos
A ja ze względu na fabułę, teraz też nastawiam się na to, ze producenci dali z siebie wszystko
JUZ Niebawem będziemy mogli sami przekonac się jaki jest naprawdę KICK ASS 2 -myślę że będzie niesamowity
Nie, nie ma go w dwójce a szkoda, bo bardzo lubię tego aktora. Za to będziemy mogli zobaczyć Jima Carreya :)
zawsze mogą przywrócić Cage'a w jakiś flashbackach, a reszta obsady pewnie da radę sprawić że 2 będzie równie dobra jak 1
No ja też bardzo lubiłam, ale nie ubolewam nad jego nieobecnością i tak będzie na kogo popatrzeć ;)
"Bez wątpienia czeka ją świetna kariera aktorska. Podsumowując, jeśli nie przeszkadza wam lejąca się krew, odcinanie rąk i lubicie mocny sytuacyjny dowcip, to śmiało możecie wybrać się na „Kick-Ass 2” do kina." - zdanie upewniło mnie, że dobrze wybrałem film na dzisiejszy wieczór