6,3 53 tys. ocen
6,3 10 1 52697
5,4 19 krytyków
Kick-Ass 2
powrót do forum filmu Kick-Ass 2

Prośba...

ocenił(a) film na 4

Nie róbcie tego filmu...

paveu87

Prośba... nie pisz durnych komentarzy...

paveu87

trollololol

paveu87

popieram!
"kick ass" jest świetny, po co to psuć durnym (wnioskuje to z tego ambitnego tytułu;) sequel'em ?!

sleepyLemur

Aby zobaczyć Chloe w akcji ponownie? ;D

BuzzOff

w takim razie polecam "Let Me In" tam daje niezły popis ;)

sleepyLemur

Wiesz, to jest jak z narkotykami - po pewnym czasie obecne dawki przestają wystarczać ;D ;D ;D

sleepyLemur

Bo 2 część komiksu już wychodzi i jest świetna.

sleepyLemur

Rozumiem że sam tytuł Kick-Ass jest ambitniejszy?

Lecho1523

tak :)

paveu87

prośba.. nie oglądaj po prostu

ocenił(a) film na 4
Szarleej

o jaka ładna odpowiedź. :P
@paveu87 nie podobał się nie musisz oglądać!

mrlech

niektórych rzeczy nie powinno się robić, więc stół dziób, bo może ten film jest właśnie jedną z nich xD

paveu87

strzelam, że wszystkie odpowiedzi pochodzą od widzów do 18 roku życia... ;)

neo18108

Ja mam 18 i pół xD

Mam nadzieję, że druga część będzie równie dobra co poprzednia. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią jakiegoś romantycznego epizodu z Moretz.. To byłby epic fail imo.

neo18108

20 i jestem ciekaw ile ty masz.

neo_angin

Powiem Ci tylko, że jak Ty robiłeś w pampersa, to ja już wiedziałem do czego służy toaleta ;)

neo18108

Raczej sądząc po ambitnej odpowiedzi jednak nie :).

neo_angin

W takim razie poćwicz swoją dedukcję, bo masz w niej porównywalne braki, jak i w wychwytywaniu g*wnianych filmów ;)

neo18108

Nie wiem co to ma do rzeczy. O jakie g*wniane filmy ci chodzi w tej chwili?

neo_angin

Chociażby ten shit, o którym tu mowa...

neo18108

Oceniłeś "listy do m." na 9/10 więc raczej nie masz zbytniego prawa do krytykowania gustu innych osób. Pierwsza część KA była prawdopodobnie jednym z najlepszych pastiszy w historii w którym smaczki wyłapią tylko ludzie inteligentni i znający dobrze popkultutury.

neo_angin

Oceniłem go na 9/10, bo dał mi prawie wszystko to, czego od tego filmu oczekiwałem - tak też można oceniać filmy, nie tylko pod kątem, czy są one wybitnym dziełem... Masz prawo tego nie wiedzieć. Wybaczam Ci to.

neo18108

No widzisz, a mi wytykasz to samo. Czekaj... jak to się nazywa... hipokryzja?

ocenił(a) film na 4
neo18108

Z reguly nie odpowiadam na glupie posty, ale jesli ty masz powyzej 20 lat, to chyba wlasnie Ty musisz dorosnac...

Rlyeh

Bo co? Bo uważam ten film za totalny gniot (którym zresztą jest) może jak byłem w Twoim wieku, coś koło 15 lat? To może by mi się podobał, teraz wymagam od filmów czegoś więcej... Tobie się podobała 1, to czekaj na drugą odsłonę, ja mam nadzieję, że wysadzą w powietrze reżysera i nikt tego nie nakręci :)

ocenił(a) film na 4
neo18108

Wlasnie dlatego, wiek tu nie ma nic do rzeczy. Ja osobiscie uwazam Jurasic Park za film dla nastolatkow i nie poswiecilabym mu 2 godzin mojego zycia, ale innym osobom w moim wieku (bo niestety juz dawna nie jestem nastolatkiem) sie podoba holliwoodzka profanacja wysmienitej ksiazki.
Jesli Ty chcez zawsze byc powazny i taki dorosly, to Twoja sprawa, ale wymagaj, ze wszyscy sie z wiekiem musza sie stac nudni...

paveu87

popieram autora [*]

Sosnaa

Ty chyba tematy pomyliłaś, to nie jest temat ze śmiercią.

bisban

twój intelekt nie potrafił zrozumiec ironii... jestem zmuszony zaprzestac tą bezsensowną konwersacje...

Sosnaa

a twój mózg nie jest przystosowany (za przeproszeniem) do tej strony.

bisban

skad ta bezmierna pewnosc bo zwykle ludzie o słabo rozwinietym mózgu są na ogół troche niepewni..

Sosnaa

umyj cycki

ocenił(a) film na 8
Sosnaa

Fajnie jest używać trudniejszego słownictwa i przez to popełniać błędy gramatycznie, nie?

ocenił(a) film na 7
Sosnaa

Obejrzyj sobie razem z autorem posta najlepiej jakąś polską komedię romantyczną, pewnie się spodoba....

ocenił(a) film na 7
Graves

myślę, że nie powinni robić kolejnej części. takiego filmu nie można zepsuć, a przecież wszyscy wiemy, ze większość sequeli to porażki straszne. nie wiem, może będzie fajny, nawet zobaczę go, ale boję sie, że tylko się rozczaruję

kaams

Ja to bym chciała zobaczyć ponownie tą młodą w akcji. W jedynce była świetna. Jeśli dwójka wyjdzie słabsza od jedynki... to trudno. Dla Chloe warto zaryzykować.

kiniotek

Matthew Vaughn też nie chciał robić sequelu bez bardzo dobrych pomysłów i pewności, że żaden producent nie będzie mu się wcinać na planie. Wnioskuję zatem, że oba kryteria zostały spełnione i nie mogę się już doczekać!

użytkownik usunięty
paveu87

Film ma powstać komiks wymiata mam nadzieję że uda im się przelać postacie z komiksu na wielki ekran.

paveu87

w stu procentach się pod tym podpisuję! tragedia...

paveu87

Jak wam się nie podoba ten film to nie komentujcie i nie oglądajcie . Nie jesteście jedyni na tym świecie . To ,że niektórzy nie chcą tego filmy to nie znaczy ,że inni też .

ocenił(a) film na 6
talkanatalka

Czy im się podoba, czy nie - mają prawo do krytyki. A to, że ten wątek w większości składa się z wzajemnych wyzwisk i nie posiada zbyt wielu merytorycznych uwag, to już inna sprawa. Oni nie muszą oglądać kontynuacji, ale mogą go złośliwie komentować, Ty zaś będziesz mogła go obejrzeć, ale nie musisz się przejmować ich dyskusją ;)

talkanatalka

dziewczyno ja dbam o Waszą edukację i nie chcę żebyście wydawali kasę na taki shit... może jak dorośniesz i obejrzysz kilka ambitnych produkcji to to docenisz! :)

ocenił(a) film na 9
paveu87

Prośba do ciebie .Powieś się zjedź trutkę na szczury lub rzuć pod pociąg .Ładnie cię proszę.

terron

jak można być tak niemiłym?
karma cie dopadnie!

ocenił(a) film na 9
sleepyLemur

Spie na drzewo gdzie cie matka wypluła na świat.

terron

widzę, że twój mózg jest wielkości mózgu wiewiórki, więc zaraz ci rzucę orzeszka, więc go goń i stul pysk już :) ok? :)

ocenił(a) film na 9
neo18108

Jaki temat takie odpowiedzi .Dzieci neo się zebrały .Człowieku nie masz nic innego do roboty.A z mordą to uważaj bo nie znasz dnia ni godziny .Myślisz że trudno będąc w branży wyśledzić skąd piszesz.

paveu87

Prośba .. Spadaj z FilmWeb'a