popieram!
"kick ass" jest świetny, po co to psuć durnym (wnioskuje to z tego ambitnego tytułu;) sequel'em ?!
niektórych rzeczy nie powinno się robić, więc stół dziób, bo może ten film jest właśnie jedną z nich xD
Ja mam 18 i pół xD
Mam nadzieję, że druga część będzie równie dobra co poprzednia. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią jakiegoś romantycznego epizodu z Moretz.. To byłby epic fail imo.
W takim razie poćwicz swoją dedukcję, bo masz w niej porównywalne braki, jak i w wychwytywaniu g*wnianych filmów ;)
Oceniłeś "listy do m." na 9/10 więc raczej nie masz zbytniego prawa do krytykowania gustu innych osób. Pierwsza część KA była prawdopodobnie jednym z najlepszych pastiszy w historii w którym smaczki wyłapią tylko ludzie inteligentni i znający dobrze popkultutury.
Oceniłem go na 9/10, bo dał mi prawie wszystko to, czego od tego filmu oczekiwałem - tak też można oceniać filmy, nie tylko pod kątem, czy są one wybitnym dziełem... Masz prawo tego nie wiedzieć. Wybaczam Ci to.
Z reguly nie odpowiadam na glupie posty, ale jesli ty masz powyzej 20 lat, to chyba wlasnie Ty musisz dorosnac...
Bo co? Bo uważam ten film za totalny gniot (którym zresztą jest) może jak byłem w Twoim wieku, coś koło 15 lat? To może by mi się podobał, teraz wymagam od filmów czegoś więcej... Tobie się podobała 1, to czekaj na drugą odsłonę, ja mam nadzieję, że wysadzą w powietrze reżysera i nikt tego nie nakręci :)
Wlasnie dlatego, wiek tu nie ma nic do rzeczy. Ja osobiscie uwazam Jurasic Park za film dla nastolatkow i nie poswiecilabym mu 2 godzin mojego zycia, ale innym osobom w moim wieku (bo niestety juz dawna nie jestem nastolatkiem) sie podoba holliwoodzka profanacja wysmienitej ksiazki.
Jesli Ty chcez zawsze byc powazny i taki dorosly, to Twoja sprawa, ale wymagaj, ze wszyscy sie z wiekiem musza sie stac nudni...
twój intelekt nie potrafił zrozumiec ironii... jestem zmuszony zaprzestac tą bezsensowną konwersacje...
Fajnie jest używać trudniejszego słownictwa i przez to popełniać błędy gramatycznie, nie?
Obejrzyj sobie razem z autorem posta najlepiej jakąś polską komedię romantyczną, pewnie się spodoba....
myślę, że nie powinni robić kolejnej części. takiego filmu nie można zepsuć, a przecież wszyscy wiemy, ze większość sequeli to porażki straszne. nie wiem, może będzie fajny, nawet zobaczę go, ale boję sie, że tylko się rozczaruję
Ja to bym chciała zobaczyć ponownie tą młodą w akcji. W jedynce była świetna. Jeśli dwójka wyjdzie słabsza od jedynki... to trudno. Dla Chloe warto zaryzykować.
Matthew Vaughn też nie chciał robić sequelu bez bardzo dobrych pomysłów i pewności, że żaden producent nie będzie mu się wcinać na planie. Wnioskuję zatem, że oba kryteria zostały spełnione i nie mogę się już doczekać!
Film ma powstać komiks wymiata mam nadzieję że uda im się przelać postacie z komiksu na wielki ekran.
Jak wam się nie podoba ten film to nie komentujcie i nie oglądajcie . Nie jesteście jedyni na tym świecie . To ,że niektórzy nie chcą tego filmy to nie znaczy ,że inni też .
Czy im się podoba, czy nie - mają prawo do krytyki. A to, że ten wątek w większości składa się z wzajemnych wyzwisk i nie posiada zbyt wielu merytorycznych uwag, to już inna sprawa. Oni nie muszą oglądać kontynuacji, ale mogą go złośliwie komentować, Ty zaś będziesz mogła go obejrzeć, ale nie musisz się przejmować ich dyskusją ;)
dziewczyno ja dbam o Waszą edukację i nie chcę żebyście wydawali kasę na taki shit... może jak dorośniesz i obejrzysz kilka ambitnych produkcji to to docenisz! :)
Prośba do ciebie .Powieś się zjedź trutkę na szczury lub rzuć pod pociąg .Ładnie cię proszę.
widzę, że twój mózg jest wielkości mózgu wiewiórki, więc zaraz ci rzucę orzeszka, więc go goń i stul pysk już :) ok? :)
Jaki temat takie odpowiedzi .Dzieci neo się zebrały .Człowieku nie masz nic innego do roboty.A z mordą to uważaj bo nie znasz dnia ni godziny .Myślisz że trudno będąc w branży wyśledzić skąd piszesz.