6,3 53 tys. ocen
6,3 10 1 52697
5,4 19 krytyków
Kick-Ass 2
powrót do forum filmu Kick-Ass 2

Wszystko przez reżysera,wystarczy spojrzeć na jego filmografię.

ocenił(a) film na 7
_retla_fw

Kto wie może ten film przyniesie mu sukces i stanie się wybitnym reżyserem ? ;]
Czy to że ma kiepską filmografię musi być przyczyną stworzenia słabego filmu ? Może tym razem dostał jakiegoś natchnienia i wyjdzie z tego coś dobrego.

ocenił(a) film na 7
IronHulk12

Wielu reżyserów wzbiło się w górę z pomocą nakręcenia 1 filmu, który stał się hitem.

IronHulk12

Wątpie

_retla_fw

a jak śmierdzi zły film?

547678

Jak sremka,obrzydliwie.

ocenił(a) film na 3
_retla_fw

Wyjdzie sraka, dla ludzi lubiących srake.

_retla_fw

Po reżyserze "Bates Motel" można się spodziewać świetnego filmu. Co prawda "Iron Man 3" reżyserował ten sam człowiek, co "Lethal Weapon" i wyszła sraka. Także nie ma reguły..... .

ocenił(a) film na 7
kamil24031990

Co prawda to prawda :) Tylko, że reżyser Kick-Assa 2 pisał scenariusz do Bates Motel... I tak świetny serial :D

ocenił(a) film na 7
aleera89

No dokładnie. Ja nastawiam się na dobry film bo inaczej być przecież nie może. Po zapowiedziach nawet widać że to będzie rewelacyjny film

ocenił(a) film na 7
kropka30

reż. z Bates Motel + Chloe Moretz, która na swoim koncie ma więcej dobrych filmów niż wpadek - Kick-Ass 2 powinien być na podobnym poziomie jak pierwzza część

użytkownik usunięty
_retla_fw

nie rozumiem Twojego negatywnego nastawienia? dobry film to tylko taki ktory ma znane nazwisko pod tytułem?

Uważam że jedynka była udana a po zwiastunach dwójka Kick Ass zapowiada się jeszcze lepiej

ocenił(a) film na 7
gorczyca82

dokładnie pierwsza częśc była dobra, a sequel zapowiada się bardzo dobrze

Meserszmitt9

Tym bardziej że ma zagrać w nim carrey

ocenił(a) film na 7
gorczyca82

Carrey to niespodzianka w tej części, dobrze, że go wybrali bo będzie się działo w tej części

użytkownik usunięty
kropka30

Jim to murowany sukces filmu

ocenił(a) film na 7

Nie może być inaczej, nawet sobie nie wyobrażam aby film nie doniósł sukcesu

kropka30

Jeżeli choć trochę będzie podobny albo i lepszy niż jedynka to napewno

ocenił(a) film na 7
gorczyca82

Z tego co mi wiadomo to wszystko wskazuje na to, ze jednak tak, nawet ci którzy już oglądali wystawiają pozytywne opinie

użytkownik usunięty
kropka30

w Stanach film zrobił furorę, u nas powinno być podobnie

Taki który ma dobrego reżysera (co nie znaczy, że znanego), a ten ma fatalnego reżysera.

_retla_fw

Obejrzalam filmografie rezysera i juz nie jestem taka pewna czy chce zobaczyc Kick Ass II ... Moze Jim sprawi ze film bedzie nadawal sie do obejrzenia.

ocenił(a) film na 7
Kalida

Oj warto jednak zaryzykować, nigdy nie wiadomo jakie niespodzianki będą na dużym ekranie. Filmografia to nie wszystko...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem