Kto wie może ten film przyniesie mu sukces i stanie się wybitnym reżyserem ? ;]
Czy to że ma kiepską filmografię musi być przyczyną stworzenia słabego filmu ? Może tym razem dostał jakiegoś natchnienia i wyjdzie z tego coś dobrego.
Wielu reżyserów wzbiło się w górę z pomocą nakręcenia 1 filmu, który stał się hitem.
Po reżyserze "Bates Motel" można się spodziewać świetnego filmu. Co prawda "Iron Man 3" reżyserował ten sam człowiek, co "Lethal Weapon" i wyszła sraka. Także nie ma reguły..... .
Co prawda to prawda :) Tylko, że reżyser Kick-Assa 2 pisał scenariusz do Bates Motel... I tak świetny serial :D
No dokładnie. Ja nastawiam się na dobry film bo inaczej być przecież nie może. Po zapowiedziach nawet widać że to będzie rewelacyjny film
reż. z Bates Motel + Chloe Moretz, która na swoim koncie ma więcej dobrych filmów niż wpadek - Kick-Ass 2 powinien być na podobnym poziomie jak pierwzza część
nie rozumiem Twojego negatywnego nastawienia? dobry film to tylko taki ktory ma znane nazwisko pod tytułem?
Carrey to niespodzianka w tej części, dobrze, że go wybrali bo będzie się działo w tej części
Z tego co mi wiadomo to wszystko wskazuje na to, ze jednak tak, nawet ci którzy już oglądali wystawiają pozytywne opinie
Obejrzalam filmografie rezysera i juz nie jestem taka pewna czy chce zobaczyc Kick Ass II ... Moze Jim sprawi ze film bedzie nadawal sie do obejrzenia.
Oj warto jednak zaryzykować, nigdy nie wiadomo jakie niespodzianki będą na dużym ekranie. Filmografia to nie wszystko...