mam nadzieje że 2-ójka będzie lepsza od 1-dynki bo pierwsza część miała być kolejnym fajnym filmem o
superbohaterach a co wyszło był zbyt zboczony było za dużo przekleństw z super bohaterami w tle.
Pierwsza część miała dobre oceny i została doceniona więc nie wiem czemu uważasz ze była słaba. Nie zauważyłem, aby była zbyt zboczona, ale są gusta i guściki. Kino akcji zazwyczaj nie jest dla dzieci i można się spodziewać takich scen.
Taa... jasne. Superbohater to nie istota z krwi i kości tylko chodząca perfekcja, która nie ma problemów osobistych i nie zna słów na " p", " k" czy " ch".
Taa jakoś Nolanowe Batmany nie były zboczone. A poza tym wytłumacze ci coś.Wiem że superbohater to nie perfekcja ale jakoś gdy Batman się wkurzał nie przeklinał,gdy Superman się wkurzał nie przeklinał,gdy Spidey się wkurzał nie przeklinał.
ile masz lat? pięć? wulgaryzmy znajdują się w powszechnym użyciu większości Polaków...
znajomość języka tego osobnika sugeruje w sumie te 5 lat, "z niecierpliwością" nie "z niecierpliwieniem", że też nie zauważyłem tego od razu
słuchaj a ty hejterze pewnie nie masz co robić tylko wchodzić w tematy innych i je hejtować.
No i nie przypominam sobie, żeby było tam coś "zboczonego"... (wybaczcie post pod postem, filmweb dodał podwójnie, a mogę tylko wyedytować ten drugi).
poprostu jedynka była dla mnie słaba ok i nie hejtujcie mi tu że nie jestem spoko bo nie lubię tego filmu.
lubię wulgaryzmy i w ogóle tylko jedna scena mi się nie podobała. UWAGA SPOILER. -Dave Lisewski.Zauważyłam że gapisz się na moje cycki.Chcesz je dotykać. Nie uważasz że to było trochę zboczone. A poza tą sceną lubię ten film.
To wcale nie takie zboczone, gorsze rzeczy się słyszało i oglądało. Ja mimo wszystko do kina się wybieram bo wiem ze to jest film warty obejrzenia
Kick - Ass to nie miał być kolejny "fajny film o superbohaterach". To była genialna parodia i pastisz na temat takich filmów , wszystko kręcone z rozmachem i bardzo nowatorsko , jest to połączenie znakomitej komedii i kina akcji w stylu Quentina Tarantino ale na pewno nie typowy "film o superbohaterach."