Myślicie, że Budd rzeczywiście był bratem Billa? Czy może tylko traktował go jak brata? Mnie się wydaje że to drugie. Jakie jest wasze zdanie?
Nigdy się nie zastanawiałam. Jednak bardziej skłaniam się do tego, że byli rodzeństwem, może to przez ten napis na mieczu tak sądzę...
No właśnie jakoś nie bardzo pasowali mi do braci, i wydawało mi się, że byli dla siebie "jak bracia", nie na zasadzie pokrewieństwa, ale to tylko drobny szczegół ;d
Czy gdyby byli jak bracia to ten napis na mieczu był by bardzo gejowski więc są rodzeństwem. Druga sprawa byli ze sobą skłóceni i to bardzo ale mimo to Bill do niego przyjechał więc to kolejny argument za tym.
Wydaje mi się, że nie byli biologicznymi braćmi. Jeśli dobrze zrozumiałem to Bill jest "synem" tego alfonsa. Biologicznym dzieckiem którejś z jego "podopiecznych". Tak samo mogło być z Buddem. Czyli będąc w jednej bandzie, mając za ojca tego alfonsa mogli się czuć jak bracia i za takich się uważać. Ale to tylko taka moja teoria.
Dlatego też, słowo ojciec jest ujęte w cudzysłów. I napisałem także, że ich biologiczną matką jest któraś z jego kurtyzan, a w domysłach biologicznym ojcem któryś z klientów. Ale wychowywani byli przez Estebana i myślę, że mogli się czuć jak jego synowie i bracia względem siebie.