Do premiery filmu jeszcze 5 dni, a tymczasem można już kupić soundtrack;))). Polecam, bo (jak zawsze w filmach Tarantino) jest on super genialny i wspaniały;))).
Ja uwielbiam oba;). Pierwszy ma wspaniałe "Bang, Bang", "Don't Let Me Be Misunderstood" "That Certain Female" i "The Lonley Shepard", ale za to drugi ma "Goodnight Moon", "Can't Hardly Stand It", "Malaguena Salerosa", czy "A Silhouette Of Doom". Dla mnie wybrać lepszy z tych dwóch jest bardzo trudno, więc nawet nie podejmuję próby zrobienia tego;).
Ja przesłuchałem vol.2 i zastanwiałbym się nad kupnem. Szkoda,że mniej przerywników dialogowych. Fajne były. Szkoda,że muzyka jakby mniej dynamiczna. Ogólnie (mając płytę Shivaree) nie kupię na pewno;/
Jak na razie słucham tej płyty ciągle,kiedy tylko mogę (dziś już słuchałam z 5 razy...), od sobaty (kiedy ją kupiłam). Jeszcze ani chwili nie żałowałam, że ją mam, no i nie zapowiada się na to, żeby miała mi się ona znudzić. Utrzymuję moje zdanie, że jest ona genialna.
A "Green Hornet" czy "Battle without Honor..." i "Who who"??? Toz to sa hiciory na miare "Jungle Boogie" czy "Pumpkin & Hony Bunny" z "Pulp Fiction". Zreszta nie ma co - Quentin ma styl. To widac w soundtrackach. A co do dwojki - to lece kupic.
Uwielbiam numer 14! Mogę siedzieć i słuchać na okrągło i zaraz sobie przypominam, jak mnie na napisach końcowych musieli wyciągać siła z kina. :-)))
Moze mi ktos powiedzec gdzie moge znalezc pelna liste piosenek do tej plytki albo jeszcze lepiej ja przesluchac na necie ?
Witam masz racie muza jest naprawde wysmienita i genijalna ten koles umnie dobierac muze do filmów POLECAM!!!!!!
ja najbardziej odplynalem jak zobaczylem, ze jest Johnny Cash. A w filmie pojawia sie w tak rewelacyjnym momencie, ze nic lepszego tam byc nie moglo. Zreszta cala reszta tez rzuca na kolana, tak w filmie, jak i sluchana
Czy ktos z was wie jak sie nazywa utwor, ktory jest w trailerze do vol 2? Wiem ze to jest ennio morricone ale nie znam tytulu.Chodzi mi o ten ostatni utowr co sie tam pod koniec trailera pojawia.
Nie wiem o jaki utwor ci chodzi bo nie ogladalem trailera, ale mysle, ze to moze byc jeden z tych kawalkow. Sciagnij sobie wszystkie bo sa suuuuper :D "Il tramento" "L Arena" "A Silhoutte of Doom". Osobiscie uwazam, ze powinienes znalezc sobie na necie liste utworow z soudntracka i sciagnac kazda pozycje albo KUPIC plyte w sklepie jesli cie stac...
A ja jestem cwaniak , bo zgrałem sobie z filmu te utwory których nie ma na plycie :) np. jak Bill "wstaje" na koncu , lub jak Black Mamba idzie po pustynie, zbliżając sie z każdym krokiem do Budd'a.....no i dobry jest kawałek RZA na koncu plyty..... "japanese bitches sack my dick " !!