Kill Bill 2

Kill Bill: Vol. 2
2004
7,4 241 tys. ocen
7,4 10 1 240747
7,6 57 krytyków
Kill Bill 2
powrót do forum filmu Kill Bill 2

Wreszcie;)))))))

użytkownik usunięty

Na KILLBILL vol.1 byłam dokładnie 193 dni temu. Od ponad miesiąca odliczam dni do drugiej części. Mój ulubiony trailer oglądałam prawie codziennie, przynajmniej dwa razy. Scieżkę dżwiękową kupiłam tydzień temu. No i wreszcie, dziś OBEJRZAŁAM FILM;)))))))). I jaki był? GENIALNY, CUDOWNY, WSPANIAŁY [itd., itp.]. Tarantino jest mistrzem. Tarantino jest bogiem. Bardzo zaskoczyło mnie to, jak zginął Budd [swoją drogą: Madsen był świetny], szkoda mi się Billa zrobiło [Carradine nie tylko był świetny, ale jeszcze przystojny], a moja ulubiona Elle Driver [Daryl również, jak wszyscy, wspaniałała]... dobra, nie będę tu opisywać, ale biedna była:/... Aha zapomniałabym o Beatrix... świetna, tak jak w KILLBILL vol.1. No i córeczka była słodziutka. W każdym razie: warto było czekać i zamorduję chyba Quentina, jwśli następny film zrobi za 10 lat, jak zapowiada! No a teraz kończę, bo się troszkę rozpisałam, no i pozdrawiam wszystkich fanów Quentinka;)))))))!!!

użytkownik usunięty

Wszytko powyższe potwierdzam, a najfajniejsza walka w przyczepie Budda

użytkownik usunięty

A trumienka? Moim zdaniem była kapitalna. Proponuję zacząć obchodzić dzień Quentina T.

użytkownik usunięty

Zapomniałam o trumience;P... Faktycznie, była niezła;). Co do obchodzenia Dnia Quentinka - w 100% popieram;))). Ale kiedy (którego) będziemy ten dzień obchodzić ;P?