Kill Bill 2

Kill Bill: Vol. 2
2004
7,4 241 tys. ocen
7,4 10 1 240747
7,6 57 krytyków
Kill Bill 2
powrót do forum filmu Kill Bill 2

kto oglądał "PULP FICTION" ten wie o co chodzi
zauważyliście że uma thurman znowu często występuje na boso w filmie
tarantino?
on sie chyba zakochał w jej stopach

ocenił(a) film na 9
4fingers_franky

więc ma dość dziwne skłonności, bo w jednej ze scen Uma rozgniata palcami od nóg oko Elle :D

Very_Japuk

A w pierwszej części siedzi w "Pussy wagon" i próbuje poruszyć palcem u nogi przez kilka scen.

4fingers_franky

W Death Proof nie ma Umy, a stopy są... To taki mały fetysz Tarantina ;)

ocenił(a) film na 6
emilianda

W końcu lizał też stopy Salmy w "Od zmierzchu do świtu";-)

ocenił(a) film na 8
Davidoff_Novothny

zaraz zwymiotuję ; p nienawidzę stóp! jestem ich antyfetyszystą! boże dziękuję ci za dar, jakim są skarperki xD

ocenił(a) film na 6
Astral_the_Shadow_Prayer

Heh;-) U mnie to zależy, stopy mojej dziewczyny uważam za cudowne i seksowne, ale te Umy w pierwszej części Kill Bill w scenie jak w samochodzie usiłowała "rozruszać" nogi jakoś wydały mi się brzydkie. Stopy stopom nie równe;-)

ocenił(a) film na 5
Astral_the_Shadow_Prayer

Musiałeś naoglądać się sporo brzydkich stóp w dzieciństwie, prawdopodobnie w rodzinie ktoś miał strasznie szpetne, śmierdzące, wykrzywione nożyska, może nawet sam takie posiadasz, stąd to obrzydzenie :)

GanGstaRR

gangstarr najlepszy

ocenił(a) film na 7
4fingers_franky

Od dawna wiem o fetyszu Tarantina, w pulp fiction Uma Thurman nie tylko pokazała stopy ale o stopach jest też dużo dialogów :)

ocenił(a) film na 8
DanielKosak

Dialog o stopach w Pulp Fiction po prostu miażdży wszystko ;D

4fingers_franky

Sporo osób uważa stopy jako nieziemski fetysz. Wiadome, z doświadczenia i też bez :)

ocenił(a) film na 9
O___Ren_Ishii

Ja tam nie wiem co jest podniecającego w girach,jakie one by nie były

4fingers_franky

Fetysz do stóp Tarantina to chyba przede wszystkim dialog o "foot massage".

ocenił(a) film na 8
lemour

Nazwisko Tarantino mogłoby stanowić latynoski odpowiednik angielskiej stopy: jak 1 foot= 12 inch, tak 1 Tar= 5 paluszków :)

ocenił(a) film na 10
Kadente

On ma jakiegoś bzika na ich punkcie.. ale latem pewnie lubi się otaczać taką aromaterapią ;))