PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107476}

Klątwa Ju-on 2

Ju-on 2
2003
6,6 6,7 tys. ocen
6,6 10 1 6721
5,0 3 krytyków
Klątwa Ju-on 2
powrót do forum filmu Klątwa Ju-on 2

1/10

ocenił(a) film na 1

nie polecam SHIT jakich mało... skomplikowane nie straszne głupie

NIE POLECAM! JESZCZE RAZ NIE POLECAM!

ocenił(a) film na 4
djpeja

Taaaa... ja też. Niby to straszniejsze od jedynki, ale już nie to samo. Wyłączyłem telewizor po godzince, bo już dalej nie mogłem (m.in. dlatego, że spać mi się chciało ;-)).

djpeja

a pier........

Armagedon

Widać, że nie zrozumieliście tego filmu
Jak chcesz mieć podane wszystko na tacy to se oglądaj kino amerykańskie!!!

ocenił(a) film na 8
djpeja

hahah przez to ze skomplikowane to 1/10 ?? oj czlowieku to co wg ciebie na koncu filmu powinien byc jakis gosc pokazywac sceny i mowic w nich o co chodzi >?? :P

djpeja

ciuu zgadzam sie z dj18xdeer .. dziwne gusta niestraszne ? głupie ? ciuu człowieku ja srałam pzred tv sama w nocy.. ;DD a tak na serio to nie wytrzymywałam i zamykalam oczy haha xdee
a film ma klimat jedyny w swoim rodzaju i moim zdananiem najlepszy ze wszystkich horrorow no !!

ocenił(a) film na 10
nike55555

zgadzam sie z nike :D cholernie straszna jest KLĄTWA :D 1 cz. była zajebiscie straszna, 2cz była 3x bardziej straszna niz 1, właśnie ściągam 3 i już się boję :D

użytkownik usunięty
AnnBennington

Ja też sie zgadzam. Jest 3 ?????????????

Właśnie mnie też to interesuje ;P
Wie ktoś?

ocenił(a) film na 8
Lina_senpai

japońskiej "trójki" na razie nie ma... amerykanska juz jest ale w kinach jej nie bedzie chyba...

ocenił(a) film na 10
nike55555

Niebawem obejrze dwojke a jedynka byla rewelacyjna a poziom strachu starczyl by na obsadzenie nim kilku dobrych horrorow mam nadzieje ze dwojka bedzie rownie straszna i ciekawa

ocenił(a) film na 8
stefaniak_a

'Nie polecam, bo nie rozumiem' -_- . Umarłem

ocenił(a) film na 4
djpeja

ja też uważam że ten film jest skomplikowany ale co z tego???? Nie możesz ju dać 1/10 tylko dlatego że go nie zrozumiałeś! Moim zdaniem film zasługuje na 4/10 (nienawidze japońskiego kina ale ten film nawet troszke straszny)

ocenił(a) film na 8
TheDayTheEarthStoodStill

Nienawidzisz japońskiego kina- jakieś uzasadnienie może?

xDrejzler

o żal czy niektórzy muszą krytykowac film chociaż go nie zrozumieli? Wiadomo jak ogląda się azjatycki horror to prosty do skumania on nie będzie:/ Lepiej kiedy w filmie nic nie jest "podane na tacy" tak jak robia to Amerykanie:/

SilverP

Do prawdy w tym filmie niebylo nic trudnego do skumania w odroznieniu od chociazby Reinkarnacji tak wiec jak ktos nie lubi azjatyckiego kina nie polubi tego filmu ja lubie i oceniam ten film na mocne 9.

ocenił(a) film na 4
arek2010

Rany, wy sądzicie, że jak się nie podobał to znaczy, że ktoś nie zrozumiał. Dla mnie to po prostu słaba kopia "jedynki". "Klątwa Ju-On" cz.1 była prawdziwym arcydziełem, ale cz. 2 jest dla mnie nudna, i słaba. Mimo wszystko dałem 4/10 za klimat i kilka innych atutów, a ostatnio obejrzałem coś dużo gorszego: "The Grudge - Klątwa". Kolejny raz to samo, tylko wszystko zamerykanizowane :(

djpeja

film nudny, w pewnych momentach śmieszny .
Nie polecam, chyba , że ktoś lubi Japońskie gnioty.

użytkownik usunięty
djpeja

Głupie? A to niby czemu? Bo brak "amerykańskich" hektolitrów krwi i
pozbawiania kończyn?
Mi się film bardzo podobał, przez to że był właśnie skomplikowany, działał
na psychikę, zaskakiwał i zmuszał do myślenia.

ocenił(a) film na 9

OKROPNE!!!!
Oni myślą że jak pogmatwają fabułę to film zrobi się straszny? A poza tym w amerykańskim grudge ta Kayaoko normalnie się poruszała się bardziej naturalnie a tutaj jak jakaś marionetka albo robot.

JTina07

jesli dl aciebie fabula byla zagmatwana to ja polecam ci dobranocki, fabula byla prosta jak budowa cepa

djpeja

Moim skromnym zdaniem: Ludzie ktorzy nie lubia kina azjatyckiego po prostu niech nie ogladaja i nie bedzie problemu. Azjaci maja inna kulture wierzenia itp dlatego i filmy sa inne co nie znaczy ze gorsze od amerykanskich. Ja osobiscie lubie kino azjatyckie a horroy przyprawiaja mnie o dreszcze i nie musi byc zadnych efektow specjalnych dla mnie wystarczy klimat.