Boże... Zabił dwóch ludzi i nie po co. W dodatku dzieciak (w usa tym bardziej, bo u nich dorosłość od 21). Jeszcze się cieszył czubek. I krew piją, obrzydliwe. Ale ta córka mogła od razu pójść na policję...
Ale czemu Scott dostał dożywocie? Nie pomagał w zabójstwie.
To nie fajowe tylko tragiczne...
dla mnie było fajowe pod względem przekazu jaki płynął z tego filmu a nie ludzka krzywda wyrządzona przez tych oto ludzi
Bo przyglądal się temu morderstwu i nie protestował, czyli dał przyzwolenie na zabójstwo. Ale swoją droga racja, to niesprawiedliwe że obydwaj dostali dożywocie. I co to za zwalnianie z kary śmierci (?! Rod powinien dostać to na co zasłużył, anie żyć sobie jeszcze 70 lat jak darmozjad za pieniądze uczciwych podatników
Morderców powinni od razu na krzesło, a nie sobie fajnie żyją za pieniądze podatnika (w więzieniu wcale nie jest źle). I jeszcze mogą się ubiegać o zwolnienie... Albo złodzieje. Nakradną -> 2 lata więzienia, gdzie mogą pracować (dają im kase przy wyjściu) i nie muszą oddawać tego, co ukradli, mają ciepło, żarcie za darmo -> wychodzą i znowu kradną -> znowu paka -> itd...
Dziś oglądałem program o masakrze w Norwegii. 70 zabitych + 120 rannych = 20 lat pierdla... :facepalm:
Boski..? Hmm... W mojej ocenie można obejrzeć, ale żadna rewelacja. Owszem, pokazuje jak silna jednostka może zdominować rówieśników i nimi manipulować, ale dla mnie film jako taki nie jest żadnym arcydziełem - na pewno widziałam sporo o wiele lepszych....
Ponadto nie nazwałabym kilkorga nastolatków "sektą". Sekta jest organizacją zdecydowanie szerszą i lepiej zorganizowaną. Gdyby każdą grupkę małolatów "bawiących się" w wampiry nazywać sektą, to byśmy się nie doliczyli.
No może i racja lecz daje on dosyc dużo do myślenia jak Łatwo wplątać się w sidła takich oto ludzi którzy manipulują tobą lecz całkowicie sie z tobą zgadzam :]