PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=686639}
6,8 80 tys. ocen
6,8 10 1 79822
5,4 17 krytyków
Klucz do wieczności
powrót do forum filmu Klucz do wieczności

Film jest niestety bardzo słaby. Cały pomysł wydawał się naprawdę interesujący, gdyby nie całe wykonanie. Fabularnie poniżej krytyki, w tym filmie wszystko jest złe. Nawet Reynolds zamiast ratować ten film, to z minuty na minutę coraz bardziej go pogrążał. Szczerze to chyba najgorszy sf ostatnich lat, wynudziłam się jak nigdy. Nawet "przepraszam że to mówię" igrzyska, czy niezgodna wypadają o wiele lepiej. Nie polecam !

ocenił(a) film na 3
naomi_nomi

No film nie da się ukryć,straszny aż dziw bierze,ze takie gnioty wchodza do kina,wszystko w tym filmie zawodzi,nawet muzyka drażni uszy,normalnie masakra...

użytkownik usunięty
aronn

kawalek metalu i operacja sie nie udala:D

ocenił(a) film na 3

Oczywiście nikt nie sprawdził czy nie ma nic metalowego w gębie, żadnego prześwietlenia, nic. Cała organizacja mająca milionowe zyski została rozbita w pień przez jednego człowieczka. :D

ocenił(a) film na 3
użytkownik usunięty
Kempy235

hahhaha no :)))))

ocenił(a) film na 8
naomi_nomi

Właśnie skończyłem seans i Twoje minusy są moimi plusami :) Od tego jest właśnie preferencja:) Pozdro

ocenił(a) film na 3
JBridges

Naiwna bajeczka nawet jak na ramy sf i do tego łzawa jak melodramat.

ocenił(a) film na 8
aronn

Widzę, że masz trudności ze stolerowaniem faktu, że ktos ma inna opinię od Ciebie. Było już w historii kilku takich. Jaki los podzielili, każdy dobrze wie :)

ocenił(a) film na 3
JBridges

wtórny,łzawy,słabo zagrany,mdła muzyka,efekty beznadziejne jak na sf i do tego fabuła naiwna ba żenujaca wręcz,wiem co mówię bo to mój ulubiony gatunek.Ja w ogóle takiemu badziewiu można dać aż 8 :D

ocenił(a) film na 4
naomi_nomi

Jedyne co fajne było to reklamy filmu :D a cały film jest faktycznie nudnym nie wiem ska tak wysoka ocena tak kiczowatego filmu, ludzie na ślepo dają 10 :D ahh te gimby