Podobał mi się film.Dobrze pokazuję los kobiet Niemieckich.Zresztą równie dobrze,można by nakręcić film pt"Kobieta w Polsce" bo Kacapy,Polki też gwałcili.Ruscy byli 100 razy gorsi niż Szkopy.
Jak ktoś mi mówi,że my jesteśmy w środkowej Europie to jest mordercą-bo mnie zabija śmiechem.My jesteśmy w Europie Wschodnie...A Ukraina,Białurś,Litwa i Rosja to azjatyczka dzicz,którą gardzę.
Rosjanie mogli poczuć się Europejczykami w 1612 jak Polacy byli w Moskwie,przed bodajże 3 dni
Ile ty masz lat (hanys90 - wnioskuję sląśk rocznik 90)? Twoja wypowiedź nie jest godna nawet pogardy o której piszesz i szczerze mówiąc mnie żal, że odpisuje. Jestem hanysem, ale takich ja ty wypie&^@#@#bym do Niemiec do dobrobytu. Zobaczysz jak dziś potraktują Cię cywilizowani ludzie.
Nie pozdrawiam.
Ja studiowałem historię i powiem,ci to samo co kolega czy koleżanka powyzej.Spakuj walizki i spierdalaj do Niemiec !!!
Dziękuję za poparcie, kolega powyżej. Ja tak się składa jestem ze śląska i trochę rodziny i znajomych powyjeżdżało kiedyś do raju w stronę zachodu. Wiem, jak tam fajnie mieli, mają i pewnie będą mieli.
Pozdrawiam kleju30.
Studiowałeś historię??Jesteś zbyt głupi.Nie rozśmieszaj mnie.Chyba kupiłeś sobie dyplom ukończenia studiów na targu hahaha.
Synek pierwszy mnie zaatakowałeś.Poczytaj co UPA robiło na Wołyniu.Jak była Powstanie Warszawskie to Kacapy stały i patrzyły jak się Warszawka wykrwawiała,choć mogli w każdej chwili wejść i pomóc.
W ogóle nie wiem dlaczego macie do mnie pretensje??Chodziło mi tylko o to,że Sowieci,Ukrainy itp...są dużo gorsi od Szkopów.
Francja i Anglia to też frajerskie narody.Nas zdradziły i zdradzą każdego.Zobaczcie sobie film Łzy Słonća,co prawda nie jest on oparty na faktach,ale miej więcej oddaje to co się działo kilka lat temu w Nigerii za zgodą Angoli.
Dobra,zgadzam się z niektórymi twoimi argumentami nie jestem zwolennikiem towarzysza Stalina,ale popatrz na to zdanie które napisałeś "Ukraińcy,Rosjanie,Litwini itd.to dzicz którą gardzę".Właśnie tak samo myślał jebnięty malarz Adolf H.,który wszystkich Słowian w tym nasz naród nazywał podludżmi !!! I do czego doprowadziła ta jego chora idea "rasy panów" ???
Ja zgadzam się z autorem tematu co do ruskich i białorusinów ,ale litwinów i resztę uważam za kraje "podległe" Polsce którymi powinniśmy się wręcz opiekować. Oczywiście nimiaszków nienawidzę "od urodzenia" ,to nie wymaga uzasadnienia. Nie ma co rozstrzygać którzy byli większym ,a którzy mniejszym złem. Film powinien się nazywać "Kobieta na wojnie" ,albo podobnie i opisywać kilka historii kobiet z różnych krajów jednocześnie. Ale na to wpaść mogliby tylko Polacy ,po szkopach nie ma co się tego spodziewać. Z resztą uważam ,nie bez przyczyny ,że -nie dożyjemy pewnie tego ale- Polska zgarnie spory kawał niemiec ,prawdopodobnie w wyniku wojny. Nastąpi to prawdopodobnie dopiero,gdy staniemy się od nich bogatsi ,a to jest bardziej prawdziwe niż się wydaje. Opieram to na niezależnie od siebie przeprowadzanych rozmowach z biznesmanem ,wojskowym specem od obronności kraju i politologiem ,bo mam to szczęście mieć z nimi styczność. Rzeczy których się od nich dowiedziałem układają się w taką właśnie całość. Tylko młodzi muszą wracać i patriotyzm musi się odrodzić. Nadal jesteśmy jednym z najbardziej patriotycznych krajów ,ale w ostatnich latach to się popsuło. Dosyć mocno zmieniłem temat ,ale co tam. Slava!
Nawet jeśli staniemy się bogatsi i silniejsi to mam nadzieje, że również i mądrzejsi. Po co komu kolejna wojna? W imię czego? Zemsty? Chęci zdobycia nowych ziem? Mam nadzieję, że nigdy tak okrutnych czasów nie doczekam.
Niekoniecznie wojna ,bo ona jest nieopłacalna. Najlepszym rozwiązaniem jest zasiedlanie naszych terenów (wschodnie niemcy) ,bo niemcy je opuszczają więc po co mają się marnować? Jak odzyskamy Arkonę to kto wie ,może i wiara nasza Polska ,Sławiańska stanie się bardziej popularna niż dzisiaj.
Tak , kacapy zebrali się wszyscy i uradzili że nie pomogą powstańcom ... gnoje... . Bo przecież u nich w wojsku nie atakuje się na rozkaz oficerów ani Generałów ani na końcu marszałków i polityków którzy tym wszystkim powinni dowodzić tylko na hasło... a Berlin zdobyli z rozpędu ""kupą""
idąc tym tropem w zasadzie powinienem nie lubić hanysów , mamy akademiku jedną mendę od was .Kradnie żarcie i pieniądze a kumplowi wypalił petem dziurę w tapicerce ... "hanysy to złodzieje i szkodniki" , nienawidzę ich!
Gratuluję. I ta wspaniała składnia i konsekwencja logicznego myślenia... Dziurę w tapicerce wypalił "żarciem czy pieniędzmi". My Cię nie musimy nienawidzić. Podejrzewam, że z takim podejściem do życia i ludzi i tak wszyscy kiedyś będą Cię nienawidzić lub już to robią tylko za Twoim plecami.
PS
Zwróć też uwagę na to że jeszcze chce mi się używać dużych liter w stosunku do Ciebie.