W moim miescie jest remont kina i najwczesniej obejrze go za pare tygodni, pewnie w Wawie. Pytam tych, ktorym podobala sie ksiazka i nie maja zbytniego fiola na punkcie religii
Mnie się podobała i książka i film. Wcale nie jest słaby, moim zdaniem jest dobry i spełnił moje oczekiwania ;)
Pozdr.
Mi sie film bardzo bardzo podobal,ale to czy sie tobie spodoba zalezy juz od indywidualnego gustu;)
wiadomo, ale mam wrazenie ze niektorzy sa zbyt rozczuleni jesli chodzi o religie i dlatego daja takie noty, niewykluczone tez ze specjalnie loguja sie przeciwnicy filmu i daja jedynki, dlatego chcialbym sie nieco dowiedziec od normalniejszych
Ja też sama po komentarzach niektórych osób nie byłam pewna czy iść - mimo iż od momentu kiedy dowiedziałam się, że bedzie film byłam pewna że pójdę. Według mnie film bardzo dobry, naprawdę fajnie wyszedł. A jak wyszłam z kina to wpadłam w depresję że juz się skończył;(
Film całkowicie spełnił moje oczekiwania.Ale uważam że przed filmem trzeba przeczytać ksiązkę.naprawde polecam!
Mnie też się bardzo podobał, właściwie to moge powiedziec ze otrzymałem to czego oczekiwałem. zdecydowanie warto obejżec.
Bardzo nie lubię przed obejrzeniem jakiegoś filmu słuchać/czytać opinii innych na jego temat, zwaszcza tych negatywnych, bo kiedy w końcu mam go obejrzeć to z góry zakładam, że nie będzie dobry, i z regóły się pozytywnie rozczarowuję. Dlatego wolę najpierw obejrzec film a później porównywać opinie :)
no fakt, ja raczej w ogole nie czytam opinii przed obejrzeniem, teraz zrobilem wyjatek, bo czytalem ksiazke i raczej mnie nic nie zaskoczy;)
Film był bardzo dobry i spełnił moje oczekiwania, chociaż większość osób, których się pytałam o zdanie, mówiło, że trochę nudnawe...
Trzeba samemu ocenić.