Kod da Vinci

The Da Vinci Code
2006
6,7 584 tys. ocen
6,7 10 1 583792
4,8 44 krytyków
Kod da Vinci
powrót do forum filmu Kod da Vinci

W moim miescie jest remont kina i najwczesniej obejrze go za pare tygodni, pewnie w Wawie. Pytam tych, ktorym podobala sie ksiazka i nie maja zbytniego fiola na punkcie religii

ocenił(a) film na 9
Lestat

Mnie się podobała i książka i film. Wcale nie jest słaby, moim zdaniem jest dobry i spełnił moje oczekiwania ;)
Pozdr.

ocenił(a) film na 10
jessamine

Mi sie film bardzo bardzo podobal,ale to czy sie tobie spodoba zalezy juz od indywidualnego gustu;)

ocenił(a) film na 7
Lestat

wiadomo, ale mam wrazenie ze niektorzy sa zbyt rozczuleni jesli chodzi o religie i dlatego daja takie noty, niewykluczone tez ze specjalnie loguja sie przeciwnicy filmu i daja jedynki, dlatego chcialbym sie nieco dowiedziec od normalniejszych

ocenił(a) film na 10
Lestat

Ja też sama po komentarzach niektórych osób nie byłam pewna czy iść - mimo iż od momentu kiedy dowiedziałam się, że bedzie film byłam pewna że pójdę. Według mnie film bardzo dobry, naprawdę fajnie wyszedł. A jak wyszłam z kina to wpadłam w depresję że juz się skończył;(

nevada_3

Film całkowicie spełnił moje oczekiwania.Ale uważam że przed filmem trzeba przeczytać ksiązkę.naprawde polecam!

ocenił(a) film na 9
Lestat

Mnie też się bardzo podobał, właściwie to moge powiedziec ze otrzymałem to czego oczekiwałem. zdecydowanie warto obejżec.

ocenił(a) film na 10
Lestat

Bardzo nie lubię przed obejrzeniem jakiegoś filmu słuchać/czytać opinii innych na jego temat, zwaszcza tych negatywnych, bo kiedy w końcu mam go obejrzeć to z góry zakładam, że nie będzie dobry, i z regóły się pozytywnie rozczarowuję. Dlatego wolę najpierw obejrzec film a później porównywać opinie :)

ocenił(a) film na 7
Lestat

no fakt, ja raczej w ogole nie czytam opinii przed obejrzeniem, teraz zrobilem wyjatek, bo czytalem ksiazke i raczej mnie nic nie zaskoczy;)

Lestat

Film był bardzo dobry i spełnił moje oczekiwania, chociaż większość osób, których się pytałam o zdanie, mówiło, że trochę nudnawe...
Trzeba samemu ocenić.

Lestat

Mi się książka podobała, film również i nie jestem religijna:-)