Wiem ze tak naprawde Hanks jest tylko o około 5 lat starszy od ksiązkowego bohatera, ale i tak jest za stary.
A kogo bys wolala do roli Langdona?Jakiegos przechodzonego playboja?
Jak to napisal jeden z polskich krytykow:"rola Langdona jest jakby pod Hanksa szyta" i ja sie pod tym podpisuje.Poza tym to,ze ktos ma juz swoje lata nie oznacza,ze jest starym,niedolężnym burakiem nie potrafiącym z siebie niczego wykrzesac.
Nie wiem czy zastary czy nie,a le jak dla mnie to chyba najgorsza rola Hanksa (żeby sie nikt nie czepial podkreślam, że to moje subiektyne zdanie) ,natomiast Audrey Tautou wypadla świetnie.
Ja jestem w opozycji i uwazam,ze Audrey jako jedyna byla tam kompletnie nie na miejscu.A szkoda,bo prywatnie to przesympatyczna osoba,niestety z jej umiejetnosciami i angielskim juz gorzej:/
e tam a czego jest za stary na filmie tego nie widać. Wiadomo ile wizażyści mogą zrobić więc nie czepiajmy się wieku bo ktoś kto ma 60 lat (nie mówię o Hanksie bo on nie ma 60 lat) po takim ucharakteryzowaniu będzie wyglądał na 30 latka;)
Gdzie tam za stary:p Wg mnie Hanks jest swietnym aktorem i doskonale pasuje do tej roli :) Pozdrawiam:)
Popieram!Tom Hanks jest świetny i naprawdę pasuje do tej roli.No ale niektórzy wolą wypicowanych 20latków,bo wtedy film jest "ciekawy",bo jest "na co popatrzeć".Pozdrawiam fanów Toma:)I tych co go nie lubią też:)
Nie liczy sie wiek tylko doswiadczenie i aktorstwo :)
Tak naprawde nie wiem ile Hanks ma lat i szczeze mowiac wogole mnie to nie interesuje. Swietnie pasowal do tej roli, nie znam aktora kory by lepiej zagral Langdona niz sam Tom.
A w dzisiejszych czasach wiek juz nie ma znaczenia, bo wymyslono juz tak wiele kremow, kosmetykow (nie wliczajac juz operacji plastycznych) ze mozna zmieniac swoj wizerunek jak ci sie tylko podoba, tuszujac swoje niedoskonalosci i oznaki starzenia ;)
A jezeli ktos uwaza ze jest taki aktor ktoryby lepiej zagral od Hanksa to czekam na propozycje :P
Pozdro
moim zdanie o wiele lepszy byłgy Hugh Jackman. Nie żebym była uprzedzona do Toma, ale on jakoś nie pasuje do Langdona. Czytając książę to właśnie Hugh był Langdonem. Jeśli uważacie inaczej to spoko. A tak przy okazji. Włosy Toma są prawdziwe czy nie? Bardzo nurtuje mnie te pytanie. Proszę o szybką odpowiedż. POZDRO
Miom zdaniem Tom Hanks jest świetnym aktorem ( dwa Oscary :D ).
I nie wygląda na swoje lata.. I bardzo dobrze!! Gdybym Go nie znała, stwierdziłabym, że ma ok. 40 :D. Jest dobry w tym co robi... to jest ważne