Kosmiczna gorączka

Heatstroke
2008
2,3 717  ocen
2,3 10 1 717
Kosmiczna gorączka
powrót do forum filmu Kosmiczna gorączka

04.08.2011

ocenił(a) film na 1

Jak zwykle i nieustająco godzina 20-00 TVP2

ocenił(a) film na 3
giovanni50

Postaram się być obecny na tym arcydziele ;)

ocenił(a) film na 3
Muszrom

Vini, vidi, vici !
Za tydzień następna dawka emocji http://www.filmweb.pl/film/Behemoth-2011-555226/discussion/11.+VIII.+g.+20+00+-+ TVP+2%2C+czyli+Misja+Publiczna+na+filmowym+szlaku,1701063

ocenił(a) film na 2
Muszrom

Veni*

ocenił(a) film na 3
grisznik

Racja, za dużo "i" :)

giovanni50

Też z wami będę. Czas na jakąś dobrą komedię.

ocenił(a) film na 2
giovanni50

No to i Ja będę również z wami :) Na takie arcydzieło nie za często można się załapać ; D

giovanni50

Kolejne "arcydzieło" kinematografii. Nie mogę się doczekać!

ocenił(a) film na 1
giovanni50

Dlaczego oni te filmy puszczają co tydzień? Ja nie potrafię tyle czekać...

giovanni50

kurczę, widzę że TVP2 znowu jakiś kultowy film grozy będzie puszczać, a ja na Woodstocku wtedy będę! :( może będzie później jakaś powtórka....?

użytkownik usunięty
giovanni50

Zacieram ręce. :D

Mmm palce lizać.

użytkownik usunięty
lucasito

Dlaczego odpowiedziałeś na mój post?

użytkownik usunięty

Pomyśl.

ocenił(a) film na 3
giovanni50

No kurka! Mogliby jednak w TVP podpisać umowę na jakieś ciekawsze crapy! Gdzie "Titanic 2", gdzie "Megapirania", gdzie "Obcy vs Ninja"?

ocenił(a) film na 2
giovanni50

Jest sens oglądać coś z tak niską oceną? W ogóle to TVP strasznie schodzi na psy i to może być tego dowodem. Ale spróbuję obejrzeć. Jeśli nie w TV to w internecie gdzieś w najbliższych dniach. W ciągu ostatnich chyba 2 lat widziałem prawie 150 horrorów i 50 thrillerów (część filmów podpadała pod oba gatunki), i często przy filmach z wyższymi ocenami opadały mi ręce na widok tych 'dzieł'... Może czas właśnie zacząć oglądać filmy z niskimi ocenami...

grisznik

genialne kino dla meższczyzn z jajami

Joker12

Ja chcę zdjęcie tego obcego na pulpit komputera, wyborna animacja...

ocenił(a) film na 2
grisznik

2/10 - 1/10 byłoby za te animacje, to już lepiej gościa było jakiegoś przebrać w kostium obcego i żeby faktycznie to jakoś wyglądało choć trochę realistycznie. 2/10 za cycki dziewczyny, która zginęła na plaży i wygląd twarzy gościa, który dostał w twarz czerwoną, ch*jowo zanimowaną mgiełką.

ocenił(a) film na 1
grisznik

24.04 będzie na Pulsie pod nazwą Kosmiczne ocieplenie

giovanni50

bardzo realistyczne te bestie;)

ocenił(a) film na 1
pimpelson

Tak jest:)

ocenił(a) film na 2
grisznik

Wynajęcie tych panien pochłonęło pewnie większość budżetu plus eksplozja budy gdzie robili amunicję. Na resztę już brakło kasy bo nawet brakło na "ślepaki" do karabinów(pewnie to były kopie ASG):)). Jednym słowem masakra film śmieszny że aż straszny. O animacji stworów nawet nie wspominam bo to jest dopiero masakra i to nie do kwadratu ale do sześcianu:). Jednym słowem dno szamba i z metr mułu bagiennego bez flaszki albo innego rozweselacza radzę nie podchodzić bo grozi zatorem w mózgu:)).

ocenił(a) film na 1
tankowiec_2

Ja oglądałem Tylko Jeden z Jetem Li

ocenił(a) film na 2
giovanni50

Bym zapomniał gra w tym filmie Danica McKellar ('Winnie' Cooper z Cudownych lat). Nadal jest gorąca jak wtedy gdy mając 12 lat się w niej zakochałem:)). pzdr.

ocenił(a) film na 1
tankowiec_2

D.B Sweeney też grał:)
Danica to laseczka

ocenił(a) film na 5
tankowiec_2

Ale fabuły SF będę bronił, bo praktycznie nie było nielogiczności. Obie strony miały jakąś strategię i ją zmieniały w zależności od przeciwnika.