Vini, vidi, vici !
Za tydzień następna dawka emocji http://www.filmweb.pl/film/Behemoth-2011-555226/discussion/11.+VIII.+g.+20+00+-+ TVP+2%2C+czyli+Misja+Publiczna+na+filmowym+szlaku,1701063
No to i Ja będę również z wami :) Na takie arcydzieło nie za często można się załapać ; D
kurczę, widzę że TVP2 znowu jakiś kultowy film grozy będzie puszczać, a ja na Woodstocku wtedy będę! :( może będzie później jakaś powtórka....?
No kurka! Mogliby jednak w TVP podpisać umowę na jakieś ciekawsze crapy! Gdzie "Titanic 2", gdzie "Megapirania", gdzie "Obcy vs Ninja"?
Jest sens oglądać coś z tak niską oceną? W ogóle to TVP strasznie schodzi na psy i to może być tego dowodem. Ale spróbuję obejrzeć. Jeśli nie w TV to w internecie gdzieś w najbliższych dniach. W ciągu ostatnich chyba 2 lat widziałem prawie 150 horrorów i 50 thrillerów (część filmów podpadała pod oba gatunki), i często przy filmach z wyższymi ocenami opadały mi ręce na widok tych 'dzieł'... Może czas właśnie zacząć oglądać filmy z niskimi ocenami...
2/10 - 1/10 byłoby za te animacje, to już lepiej gościa było jakiegoś przebrać w kostium obcego i żeby faktycznie to jakoś wyglądało choć trochę realistycznie. 2/10 za cycki dziewczyny, która zginęła na plaży i wygląd twarzy gościa, który dostał w twarz czerwoną, ch*jowo zanimowaną mgiełką.
Wynajęcie tych panien pochłonęło pewnie większość budżetu plus eksplozja budy gdzie robili amunicję. Na resztę już brakło kasy bo nawet brakło na "ślepaki" do karabinów(pewnie to były kopie ASG):)). Jednym słowem masakra film śmieszny że aż straszny. O animacji stworów nawet nie wspominam bo to jest dopiero masakra i to nie do kwadratu ale do sześcianu:). Jednym słowem dno szamba i z metr mułu bagiennego bez flaszki albo innego rozweselacza radzę nie podchodzić bo grozi zatorem w mózgu:)).
Bym zapomniał gra w tym filmie Danica McKellar ('Winnie' Cooper z Cudownych lat). Nadal jest gorąca jak wtedy gdy mając 12 lat się w niej zakochałem:)). pzdr.