będziesz miał dziś szansę, po północy.
oj, rzadko zdarza się MegaGniot, chyba chlapnę ze 3 kawy żeby go przetrzymać ;p
i jak się podoba do tej pory ?:p Efekty Specjalne sprawiają, że spadłem z krzesła - rok 2008 ;p
Efekt krwi + te potwory normalnie dramat!! Co to wogle jest?? Szajs gorszy niż pyton (polecam xD)
mnie powaliła krew, realistyczna aż do granic możliwości. Gwiezdne Wojny to przy tym pikuś, dobrze, że tvp2 zapewnia nam taką ucztę dla zmysłów :D
Ta krew miała dziwne właściwości wizualne :), o efektach specjalnych chyba mówi nawet nie można. Film nie podobał się, faktycznie to jeden z niewielu które zasłużyły na taką ocenkę. Czasami opłaca się przeczekać noc:) aby coś takiego obejrzeć.
Na następny weekend może znowu zaserwują nam jakąś perłę??:D
normalnie ubaw po pachy, megagniot dekady, nie widziałem tak złego filmu od czasów Battlefield Earth, chociaż tamten miał przynajmniej efekty jako takie, ech, i to ma być ta "misja" TVP ???
Ja nie moe arcydzieło to mało powiedziane na rok w ktorym powstał. Heh ciekawi mnie czy takich gnotów z tego samego roku jest więcej???
brakowało mi tam tylko jakieś 'wielkiej' twarzy, wiecie, megagwiazda w megahicie :D czekam na więcej takich perełek.
W następny piątek przestudiuje cały program:) sam sobie się dziwie że mam ochote obejrzeć kolejny 'taki' film:) W sumie wszystkiego w zyciu trzeba spróbować:D
Oglądałem dziś Złodzieja z Bagdadu, rocznik 1940. Efekty specjalne lepsze niż w Kosmicznej gorączce. Kurczę, naprawdę. Ten... Predaraptor wyglądał jak z gry wideo XX wieku. Quake? Coś takiego... :>
Jak grałem w Double Dragon na pegasusie to miałem lepsze efekty, niż w tym filmie
a i gra aktorska na najwyższym poziomie, nie wspominając o fabule. Po prostu majstersztyk w każdym calu :D
Film pewnie został stworzony dla ludzi którzy nie zwracają uwagi na efekty specjalne a skupiają się na fabule filmu......ups i tutaj zginął mój domysł:D . Mimo że film słabiutki nie uważam tego czasu za stracony, czasem warto zobaczyć takie cos w tv , wtedy docenia się inne produkcje;):)