Kosmiczna gorączka

Heatstroke
2008
2,3 717  ocen
2,3 10 1 717
Kosmiczna gorączka
powrót do forum filmu Kosmiczna gorączka

1,45

użytkownik usunięty

To arcydzieło musze zobaczyć. Z taką oceną musi byc swietne :)

ocenił(a) film na 1

będziesz miał dziś szansę, po północy.

oj, rzadko zdarza się MegaGniot, chyba chlapnę ze 3 kawy żeby go przetrzymać ;p

użytkownik usunięty
Amon

Robię to samo:) jeszcze 20 minut i Wariację czas zacząc:D

ocenił(a) film na 10

i jak się podoba do tej pory ?:p Efekty Specjalne sprawiają, że spadłem z krzesła - rok 2008 ;p

ocenił(a) film na 10
KEMPER_1

i scenariusz napisał nawet mój nickmiennik :p

ocenił(a) film na 1
KEMPER_1

Efekt krwi + te potwory normalnie dramat!! Co to wogle jest?? Szajs gorszy niż pyton (polecam xD)

ocenił(a) film na 1
KEMPER_1

mnie powaliła krew, realistyczna aż do granic możliwości. Gwiezdne Wojny to przy tym pikuś, dobrze, że tvp2 zapewnia nam taką ucztę dla zmysłów :D

użytkownik usunięty
gorzana

Ta krew miała dziwne właściwości wizualne :), o efektach specjalnych chyba mówi nawet nie można. Film nie podobał się, faktycznie to jeden z niewielu które zasłużyły na taką ocenkę. Czasami opłaca się przeczekać noc:) aby coś takiego obejrzeć.

Na następny weekend może znowu zaserwują nam jakąś perłę??:D

ocenił(a) film na 1

normalnie ubaw po pachy, megagniot dekady, nie widziałem tak złego filmu od czasów Battlefield Earth, chociaż tamten miał przynajmniej efekty jako takie, ech, i to ma być ta "misja" TVP ???

użytkownik usunięty

Ja nie moe arcydzieło to mało powiedziane na rok w ktorym powstał. Heh ciekawi mnie czy takich gnotów z tego samego roku jest więcej???

ocenił(a) film na 1

brakowało mi tam tylko jakieś 'wielkiej' twarzy, wiecie, megagwiazda w megahicie :D czekam na więcej takich perełek.

użytkownik usunięty
gorzana

W następny piątek przestudiuje cały program:) sam sobie się dziwie że mam ochote obejrzeć kolejny 'taki' film:) W sumie wszystkiego w zyciu trzeba spróbować:D

ocenił(a) film na 3

Oglądałem dziś Złodzieja z Bagdadu, rocznik 1940. Efekty specjalne lepsze niż w Kosmicznej gorączce. Kurczę, naprawdę. Ten... Predaraptor wyglądał jak z gry wideo XX wieku. Quake? Coś takiego... :>

ocenił(a) film na 1
Gnat

Jak grałem w Double Dragon na pegasusie to miałem lepsze efekty, niż w tym filmie

ocenił(a) film na 1
Amon

a i gra aktorska na najwyższym poziomie, nie wspominając o fabule. Po prostu majstersztyk w każdym calu :D

użytkownik usunięty
gorzana

Film pewnie został stworzony dla ludzi którzy nie zwracają uwagi na efekty specjalne a skupiają się na fabule filmu......ups i tutaj zginął mój domysł:D . Mimo że film słabiutki nie uważam tego czasu za stracony, czasem warto zobaczyć takie cos w tv , wtedy docenia się inne produkcje;):)