Lepiej nie oglądaj. Ma ocenę tylko o 0,1 punkta większą niż najgorszy film w historii kina czyli "2012: Koniec świata".
Fenomen ma 3,5 a dałabym mu mniej. Ocena na FW nie zawsze jest dobrym wyznacznikiem.
świetny wątek miłosne zabójcze efekty specjalne gra aktorów podobna do gry rasiaka w meczu Anglia-Polska żarty to wzięli chyba z familiady
Film poprawny jak moja interpunkcja
Danica Mckellar - Winnie Cooper z "Cudownych Lat". Widać po tym filmie , że najlepsze i najcudowniejsze lata ma już chyba za sobą...:)
ja o 20:50 przełączam na tvn na Zabójczy miesiąc miodowy z Summer Gla, bo ten film to tandeta nad tandetami.
SPOJLER(hahaha) Jak zobaczyłem tego ufoka zrozumiałem o co wam chodzi. Podobało mi się jak zbliżał się tak nieperspektywicznie na plaży do tej babki, musze dowiedziec sie kto zajmowal sie tam efektami 3d ale stawiam na 13-14 lat ;)
to fakt, efekty wprost zabójcze jak na film z 2008 roku. Ciekawe jaki był budżet filmu.
No nic, oglądamy dalej :D
chciałbym wiedzieć czym kierowali się: debil robiący takie animacje, gość który zgodził sie na nie i ten który puścił to w TVP po prostu tego nie ogarniam umysłem, jednocześnie chce to oglądać i jednocześnie nie moge paterzeć na to
DB Sweeney gra w tak marnym filmie
Jakas marna kopia Parku Jurajskiego i Predatora
ostry film , jak pokazali tego ''złego'' to aż mi telewizor zaczął śnieżyć hahahhah :D