Królestwo

The Kingdom
2007
7,3 46 tys. ocen
7,3 10 1 45613
6,4 16 krytyków
Królestwo
powrót do forum filmu Królestwo

Zastanawia mnie, czym kieruja sie polscy dystrybutorzy decydujac o dacie premeiry filmuw naszym kraju.

Niektore filmy sa dzien po swiatowej premierze, niektore nawe przed amerykanska, niektore w odstepie do meisiaca.....

czemuw ic "Krolestwo" bedzi eu nas po 6 MIESIACACH (pol roku !!!!) po premierze swiatowej ????? niewiem. JEdnak naprawde nei dziwie sie ludziom, ktorzy ten film sciagneli lub sciagna i obejrza. Sam sie powstrzymuje, chcialem isc do kina - ale czekac pol roku to szczyt - zwazywszy ze na DVD w USA film ukaze sie 26 grudnia....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
lukdos

prawda, na taki film jest warto pojsc do kina.

ocenił(a) film na 7
lukdos

i ja tez dołoże swoje! Nie pozostaj nic innego jak ściągnąc z netu! a sam bym przeszedł się na ten film do kina.

Victor_Delacroix

a ja właśnie skończyłem oglądać ,była chwila wolnego czasu i muszę przyznać czekam na premierę kinową u nas bo na pewno pójdę na ten film do kina,nic dodać nic ująć,film rewelacja.cholera długo nie oglądałem nic tak dobrego.a odpowiedzi tego typu że syf,gniot.....ludziska nie słuchajcie film rewelka.warto.

lukdos

Przyznaję, że film wart jest obejrzenia, ale nie aż tak, aby czekać pół roku na premierę. Gdyby premiera u nas była dużo wcześniej, z pewnością wybrałbym się do kina.