7,5 21 tys. ocen
7,5 10 1 21131
7,7 20 krytyków
Królik po berlińsku
powrót do forum filmu Królik po berlińsku

Gdzie to można zobaczyć?

użytkownik usunięty

Byłbym bardzo zainteresowany.

przyłączam się do prośby o linki

użytkownik usunięty
Maskaradore_

Chyba się nie dowiemy

1 sierpnia (sobota) o godz.18.00 w Małym Kinie na festiwalu filmowym w Kazimierzu. Polecam: festiwal2009.dwabrzegi.pl

nnpm

wczoraj (6 sierpnia 2009) o 16:00 w Kaziemierzu Dolnym na festiwalu "dwa Brzegi" w Kazimierzu Dolnym. byłam :D. reżyser tego filmu mówił, ze jestesmy pierwsza publicznoscia, ktora ogląda ten film.

Szkoda ze tak późno ale jak jesteś z Zachodniopomorskiego to zapraszam na festiwal do Ińska -> http://www.ilf.stopklatka.pl/program/harmonogramprojekcji - Niedziela 2 Sierpnia.

ocenił(a) film na 9
grabsoon

I ostatnio Zwierzyniec. czyli generalnie: festiwale, festiwale...
A dopóki film nie będzie bardziej znany w Polsce to raczej wątpię w DVD.

ocenił(a) film na 8
Pawian

A znany raczej nie będzie, bo jak ma się stać znany, skoro nie da się go niemal nigdzie zobaczyć?

Slayer

jesli zdobędzie nominacje do Oscara tak jak napisali w newsach, to napewno go gdzies puszczą.

Da się go normalnie zobaczyc, np na DKF-ach. Ja oglądałem to w wakacje(albo nawet i wcześniej) właśnie w lokalnym Dyskusyjnym Klubie Filmowym(festiwal Planete Doc Review). Pozostaje tylko czekac(warto!), aż się pojawi w twoim kinie, a jeśli nie to ściągnąc z sieci.

afdgk

W Gdańsku na All About Freedom Festiwal będzie!

użytkownik usunięty

Warszawa - kino Muranów

Film ten będzie można zobaczyć 9 listopada o godz. 22.45 w tvp1. :)

ALEGIE

I to jest najlepszy news mojego dzisiejszego dnia ..... :)

ALEGIE

dziś przeczytałem o tym w gazecie i milej pomyślałem o TVP

ocenił(a) film na 9

no i skoro juz tyle razy go wyswietlano to dlaczego nadal nie ma mozliwosci głosowania np.?
Czy to jest ta krotkometrazowa wersja ktora była wswietalana na kkf w maju?