Jak widzę, nie tylko u mnie wycofali ten film z kin... Szkoda. W każdym razie - jeśli ktoś chce go zobaczyć to można to zrobić tutaj klikając na poniższy link:
http://www.watch-movies.net/movies/street_kings/
Jedyny warunek to dobra znajomość angielskiego. :)
NIekoniecznie...
film można ściągnąc na pewien sprytyn sposób...
trzeba miec zainstalowany DivxWebPlayer [zresztą do otwarzania wersji divx z najlepszją jakoscia obrazu i dźwieku :) online też wiec sie opłaca]... poczekac az sie online zbuforuje do końca [od 30min. - 2,5h], nastepnie nie zamykajac okna z nim {!!!!!} wejsc do katalogu "Divx movies" znaleźc plik video, zmienic jego rozszerzenie na ".avi", skopiowac w inne miejsce, dopierow tedy zamkna okno z filmem i cieszysc sie pieknym divxem do ktorego mozna podpiąc napisy... ;]
ja już zastosowalem twoja metode i film jest na twardzielu. Teraz prosze zeby ktos podal link do napisów
davemaster, ale ty wymyślasz patenty. Nie prościej zainstalować Bitcometa, założyć konto na torrenty.org i zassać?
Nie, nie prościej.
O wiele trudniej i przede wszystkim czasochłonniej.
"Ale wymyślasz patenty..."
Powiedz mi, ile Ci zajmuje takie "zasysanie" z tego Bitcometa całego?
Bo mi ściąganie moim sposobem Divxów, bez instalowania niczego dodatkowego i zakładania żadnych kont ! zajmuje 45min - 2,5h.... zależy tylko od szybkości buforowania, czyli szybkosci serwera... no i co?? ;)
A... i nie wiem jak jest w tym przypadku, ale bardzo często korzystając z takich programów czy p2p jednoczesnie udostepniasz czy cos tam innym swoje pliki co juz jest całkowice nielegalne, a sciaganie tylko i wylazania na włąsny uztek legalne jest. więc który posób lepszy?
tak, na moje oko, to mój jest: szybszy, prostszy, bezpieczniejszy....
czego chiec więcej? :)
pozdro :D
Myślałem, że to jakiś żart, ale faktycznie u mnie (Bielsko - Biała), też tego filmu nie ma w kinie... Ciekawe dlaczego ?!