Krąg wtajemniczonych

The In Crowd
2000
6,1 2,1 tys. ocen
6,1 10 1 2051
Krąg wtajemniczonych
powrót do forum filmu Krąg wtajemniczonych

Przyzwoity

ocenił(a) film na 7

Jeśli ktoś lubi takie klimaty to napewno mu się ten film spodoba. Jako, że ja nawet lubię, młoda jestem - a tu mamy młodych ludzi - to spojrzałam na film łaskawszym okiem i miałam z niego więcej rozrywki. Thrillerem bym tego nie nazwała, gdzie tu napięcie i dreszczyk emocji? Aktorzy średni, blondynka bez wyrazu, brunetka bardzo intrygująca. Będę miła i dam 7/10

ocenił(a) film na 2
Ana

Ja tam dałem 1/10. Jeżeli producenci mówią, że to thriller, a thrillerem nie jest, to nic innego nie mogę dać. Też jestem młody, ale ja szukam czegoś więcej w filmach niż taniej rozrywki na niskim poziomie.

MobsterPL

Ja też jestem młoda. I dałam 8/9 film był supcio. I on był napewno thrillerem. Trzymał w napięciu.

użytkownik usunięty
MobsterPL

Świetna rola Susan Ward film na 8 da się oglądać

Ana

Mnie się film podobał, ale rzeczywiście thriller to nie był :)

ocenił(a) film na 3
Sunnyyyy

Thrillem był dopiero na końcu a wcześniej dłużył się i nudził. Adrien była bezbarwną i głupią marionetką a ta cała Brittany też taka irytująca, przesłodzona. Końcówka w miarę przyzwoita ale i tak daję 3/10. Nie warto oglądać ani ciekawy ani specjalnie przyjemny a straszny tym bardziej.

ocenił(a) film na 9
Ana

Najbardziej w calym filmie podobala mi sie wlasnie gra mlodej rozpieszconej brunetki... Film ocenila bym na 5 ale dalam 7/10 dzieki wspanialej grze tej aktorki...
Z cala reszta zgadzam sie 100%

ocenił(a) film na 3
gosia_vipex

Gra była dobra bo właśnie taka miała być postać, aktorka też dobrze dobrana, szkoda, że reszta filmu niedopracowana.