... choć naprawdę rzadko mi się do zdarza. Albo kino s-f tak bardzo się zmieniło, albom ja tak stara i wymagająca się stała ;)
Mysle ze po tak niskim budzecie jaki posiadal ten film duzo sie spodziewac nie mozna bylo.
nie jestem zbyt wymagającym amatorem filmów, ale na tym filmie z trudem wytrzymałem 10 minut. Potwory to połączenie krabów z zombi, Pamiętajcie ten film nie jest wart złotówki, jezeli ją wydacie będziecie żałować .
Na pewno pewno znajdziecie wiele ciekawych filmów na który z przyjemnością poświęcicie czas(i pieniądze).
W 100% zgadzam się. Trzeba być bardzo wytrwałym fanem kina SF. Cały film zionie nudą, a próba stworzenia mrocznego klimatu śmierci spełzła na niczym. Dziwię się że w tak słabym filmie zgodzili się zagrać tacy aktorzy jak Ron Perlman i Devon Aoki. "Dzieło to" będzie już na zawsze niechlubnym wpisem w ich karierze.
Ja wytrzymałem do końca. Co prawda miałem chyba 3 momenty, w których chciałem już to wyłączyć i dać sobie spokój. Film jest nudny, przewidywalny, efekty FX słabiutkie, a wyżynka nie sprawia frajdy z powodu śmiesznych efektów z krwią. Ogólnie zdecydowanie nie polecam tego filmu. Szkoda czasu. Rzekłem.