Kroniki mutantów

Mutant Chronicles
2008
5,0 9,2 tys. ocen
5,0 10 1 9210
1,7 3 krytyków
Kroniki mutantów
powrót do forum filmu Kroniki mutantów

Mi sie Podobal!

ocenił(a) film na 7

Film dobry!smialo mozna ogladnac!A te wasze slabe oceny nie wiem z czego wynikaja??? Dobry klimat filmu!dla mnie na 7/10

ocenił(a) film na 4
dantess

A np. z żenująco niskiego poziomu aktorstwa ( prócz może nielicznych wyjątków ) nudnej jak flaki z olejem muzyki, momentami mocno denerwujących swoim poziomem dialogów ?

Nie to, że ten film to dno, bo uwielbiam takie bajk, ale ta akurat się nie specjalnie udała...A szkoda.
Jak dla mnie 4/10 ( za widoki :) )

ocenił(a) film na 4
F3t1

+ beznadziejnie slaba grafika
+ (ponoc - nie wiem, bo nie specjalnie sie znam w temacie; ale znam opinie z 1 reki od ludzi, ktorzy maja duzo wiedze o MC) kompletne odbiegniecie od tematu, z tego co wiem, tylko nazwy korporacji i imiona bohaterow (bo nawet nie ich wyglad) zostaly zachowane
+ jak zawsze kompletnie nie mozliwy do pokonania glowny bohater i akcja momentami bardzo smieszna

ocenił(a) film na 8
dantess

Dokładnie, nie był taki zły. Fajne podejście do technologii, niezły klimat, no i ta maszyna - jak z niezapomnianego Quake`a.
Dobra pozycja dla miłośników S-F.

ocenił(a) film na 8
dantess

Zgadzam Się z tobą w 100 %. Film Super polecam dla miłośników Sci-Fi...

ocenił(a) film na 4
Punisher007

ja jestem milosnikiem s-f, a film mi sie mowiac szczerze nie podobal. jedynie co jest dobrego w tym filmie to
obsada. niektorym muzyka nie przypadla do gustu, mi tak, ale na tematy gustow nie wolno dyskutowac. moja
ocena to 4/10 i tak uwazam ze jest mocno zawyzona.
efekty specjalne?, to byly gdzies wogole w tym filmie?!