Ten film jest tak słaby, ze nawet nie wiem od czego by zacząć, przede wszystkim poziom techniczny jest żenujący. Bardzo kiepskie zdjęcia nudny montaż rodem z filmów Uwe Bolla. Aktorstwo poniżej dopuszczalnej najmniejszej z możliwych norm. Muzyka i efekty dźwiękowe drażnią, do bólu schmatyczny oklepany scenariusz z logicznymi błędami. Brak klimatu, brak elementu zaskoczenia, brak czegoś co by mnie chodź przez chwile pozytywnie zaskoczyło, nudny, męczący, gniot. Gdyby nie to że występuje w nim kilku znaznych aktorów to bym na bank stwierdził że to jest amatorska produkcja.
W pełnie zgadzam sie z przedmówcą. Jeden z gorszych filmów jakie oglądałem.
Gra aktorska na żenująco niskim poziomie, kiepskie efekty specjalne (2008r??), bardzo słabo zarysowane postacie - jak któraś zginie to nawet nie jest go szkoda. W tym filmie nie podobała mi się żadna scena (choć jedną z ostatnich gdy główny bohater rozcina mieczem mutanta oglądałem dwa razy - po prostu nie wierzyłem, ze w 2008r można taką scenę tak kiepsko przedstawić).
Film dostaje ode mnie 2/10 a to dlatego, ze mimo wszystko mogło być gorzej :)
zgadzam się z przedmówcami. jak ktoś nie widzial to niech nie marnuje czasu. DRAMAT!!