Kroniki mutantów

Mutant Chronicles
2008
5,0 9,2 tys. ocen
5,0 10 1 9210
1,7 3 krytyków
Kroniki mutantów
powrót do forum filmu Kroniki mutantów

Ten film jest tak słaby, ze nawet nie wiem od czego by zacząć, przede wszystkim poziom techniczny jest żenujący. Bardzo kiepskie zdjęcia nudny montaż rodem z filmów Uwe Bolla. Aktorstwo poniżej dopuszczalnej najmniejszej z możliwych norm. Muzyka i efekty dźwiękowe drażnią, do bólu schmatyczny oklepany scenariusz z logicznymi błędami. Brak klimatu, brak elementu zaskoczenia, brak czegoś co by mnie chodź przez chwile pozytywnie zaskoczyło, nudny, męczący, gniot. Gdyby nie to że występuje w nim kilku znaznych aktorów to bym na bank stwierdził że to jest amatorska produkcja.

ocenił(a) film na 2

W pełnie zgadzam sie z przedmówcą. Jeden z gorszych filmów jakie oglądałem.
Gra aktorska na żenująco niskim poziomie, kiepskie efekty specjalne (2008r??), bardzo słabo zarysowane postacie - jak któraś zginie to nawet nie jest go szkoda. W tym filmie nie podobała mi się żadna scena (choć jedną z ostatnich gdy główny bohater rozcina mieczem mutanta oglądałem dwa razy - po prostu nie wierzyłem, ze w 2008r można taką scenę tak kiepsko przedstawić).
Film dostaje ode mnie 2/10 a to dlatego, ze mimo wszystko mogło być gorzej :)

ocenił(a) film na 2
_Krecik_

zgadzam się z przedmówcami. jak ktoś nie widzial to niech nie marnuje czasu. DRAMAT!!

użytkownik usunięty
_Krecik_

"jak któraś zginie to nawet nie jest go szkoda" hehe rzeczywiście bardzo trafne spostrzeżenie - lepiej nie można by tego ująć.