Kroniki mutantów

Mutant Chronicles
2008
5,0 9,2 tys. ocen
5,0 10 1 9210
1,7 3 krytyków
Kroniki mutantów
powrót do forum filmu Kroniki mutantów

http://www.joblo.com/index.php?id=11306 [www.joblo.com/index.php...]

No całkiem fajnie się zapowiada!

Wojtek_dpo

z tego co widzialem to fest lipa jak dla mnie niech oni lepiej mutantow juz zostawia w spokoju jestem wielkim fanem x menow ale 3 to byla fest lipa najgorsza z czesci takze niech sobie daruja

ash_a

Boże.. o jakich mutantach Ty piszesz?
Przecież tu nie chodzi o X-Menów :P xD

Wojtek_dpo

Fajnie sie zapowiada ? Jezeli mowisz powaznie to wspolczuje tobie i jaskini w ktorej zyjesz. Takiego g**** to ja od lat nie widzilem, tego nie da sie nazwac inaczej. Juz nie pamietam zeby jakas kicha mnie tak zdenerwowala jak ten film. 7 minut wystarczy mi zeby powiedziec ze bedzie to zdobywca zlotej maliny za najgorszy film, rezyser chyba nie widzial zadnego filmu od 30 lat. Naprawde, po zobaczeniu genialnego plakatu spodziewalem sie wiele, ale to co zobaczylem ....

slocik

Film wydzie dopiero za dwa lata.Jest to 7 minut wersji roboczej,pierwsza scena a ty piszesz o złotych malinach i dowalasz mi za to,że mi się podobało.Nieźle.Gratuluję.

Wojtek_dpo

Karma Cie załatwi Slocik!
Pozdrawiam bardzo

Wojtek_dpo

Po obejżeniu tych siedmiu minut mam mieszane uczucia. Jak dla mnie to jest taki Terminator tylko zamiast maszyn mamy jakieś stwory(Mutanty) oczywiście w sensie terminatora mówie o przyszłości opowiadanej przez Johna Connora, czyli posapokaliptyczna wojna między jednymi a drugimi. A ja chętnie zobacze film w którym zagrają John Malokovich i Thomas Jane razem. Coś ktoś wie o reszcie obsady?

Wojtek_dpo

Będzie jeszcze Ron Pearlman ale nie wiem kogo zagra...

fenek_3

Te 7 minut to miał być exclusive dla producentów, żeby ujrzeli potencjał materiału i wyłożyli kasę na prawdziwy film. Nic z tego co tam ujrzeliście nie znajdzie się w ostatecznej wersji "Kronik Mutantów".

użytkownik usunięty
zolmaster

Warto dodać, że ten sneakpeak nagrał reżyser za SWOJĄ WŁASNĄ kasę... Właśnie po to, żeby producenci w film zainwestowali ;).

ocenił(a) film na 6
Wojtek_dpo

Zgadzam sie filmy zapowiada sie bardzo ciekawie i interesująco, może z tego wyjdzie dobry kawałek kina SF po tych siedmiu minutach nabrałem jeszcze większej ochoty na ten film i darze go gorącymi nadziejami bo widzę ze ma potencjał chociaż widać ze jest to wersja robocza i mam parę zastrzeżeń :P