Krwawa profesja

Blood Work
2002
6,8 15 tys. ocen
6,8 10 1 15136
6,2 8 krytyków
Krwawa profesja
powrót do forum filmu Krwawa profesja

mimo coraz większego wieku, niepokonany, nieśmiertelny, najlepszy, najsilniejszy, najtwardszy itp. itd. :D Film był fajny, ale ten schemat już mnie zaczyna powoli nudzić (nie wiem czemu, może Prakot się starzeje:D) i dlatego 7/10:)

ocenił(a) film na 7

No właśnie bardzo mi się to podoba, że Eastwood zawsze jest niepokonany, nieśmiertelny, najlepszy, najsilniejszy, najtwardszy itp Sam film niestety nie urywa jaj, ot taki dosyć standardowy thriller bez większych zaskoczeń (dość wcześniej podejrzewałem, kto może być mordercą). Jednak jest całkiem sprawnie nakręcony i mimo kilku zgrzytów fajnie się ogląda.
7/10

dariusman

pierwszy fil, jaki z nim widziałem, to gran torino. Teraz powoli oglądam wszystkie jego filmy i coraz bardziej się do niego przekonuję. ;p dobry jest

użytkownik usunięty

no bo jest...tak samo jak chuck norris...do tej pory chuck zremisował tylko jedna walkę...z eastwoodem własnie:)

ocenił(a) film na 7

Chuck przegrał jeszcze z Bruce Lee

ocenił(a) film na 8

Eastwood był, jest i będzie !!!

ocenił(a) film na 7
Til

100% szacunku dla dla Clinta Eastwooda.

ocenił(a) film na 8

100% dla Eastwooda.

Gość jest legendą kina. Co tu dużo gadać. Każdy film z nim ma niesamowity klimat. Tutaj to po mistrzowsku rozegrali. Dwie przeciwstawne postaci, dużo czarnego humoru. Film ideał.

Po stokroć wolę obejrzeć sobie obraz z Eastwoodem i marudzących latynosów o bzdurach, niż jakieś tanie, tandetne i żenujące polskie komedie.

ocenił(a) film na 7
efc_2

Szacunek, 7/10

nie wiem, obejzyj cos z di caprio...

ocenił(a) film na 9
El_Draque

i tak ma pozostac