Krwawa uczta

Feast
2005
5,6 7,3 tys. ocen
5,6 10 1 7334
6,0 3 krytyków
Krwawa uczta
powrót do forum filmu Krwawa uczta

Ten film to totalny chłam nie wiadomo o co caman skad sie wzieły jakies gnojki niewydarzone ani nic a coniektorzy tu pisza ze film wypas przestance jarac i spojrzcie trzezwo na zeczywistosc !!!

ocenił(a) film na 9
Wartownik

moze o to chodzi w nim ze nie wiadomo skad sie wziely? to akurat jest plusem co do reszty...wsumie przez caly film nie wiiadomo czy sie bac czy smiac :)

ocenił(a) film na 10
Wartownik

skoro ten taki badziew to pewnie revolver Ci się podobał. dla mnie własnie revolver to syf a dużo ludzi sie nim zachwyca.

ocenił(a) film na 9
losiu0

wsumie w trakcie ogladania chcialem wylaczyc bo to taki film z dolnej polki ale suma sumarum cos w nim bylo , zbytniego kombinowania skad co sie wzielo nie bylo jakis madrych teorii brak , za to troche smiechu :) osobiscie bym ten film polecil jako ciekawostke a nie obowiazkowa pozycje , no ewentualnie dla fanow od zmierzchu do switu ;]

ocenił(a) film na 7
Wartownik

'o co caman', 'coniektorzy', 'zeczywistosc'....i chyba juz wiadomo, komu tu cos na mozg padlo...
P.S. jest cos takiego jak znaki interpunkcyjne

Nilg

Co jak co ale ten film jest boski :D Do tej pory nie wiem skad sie wziely te potworki, do tej pory nie wiem czym one byly i do tej ku*&* pory nie wiem ocb :D Film jest super :D Posiada duza dawke humoru ktora tylko upieksza ten obraz makabrycznej wizji uczty kanibali :P Sporo krwi, sporo flakow, czyli to czego nie powinno w filmie zabraknac! :D

Lord_Bentom

Moim zdaniem to że nie było powiedziane skąd potwory się wzięły było jednym z plusów filmu.

ocenił(a) film na 9
Lord_Bentom

nie no boski to on napewno nie jest ;] juz nie przesadzajmy...

b3lial

No dobra boski nie ale dalo sie obejrzec i calkiem przyjemnie to szlo ;)

ocenił(a) film na 9
Lord_Bentom

no to jest wielka roznica :) i pierwszy raz zjebki nie dostalem ;]

b3lial

co jak co ale ten film jest idealny dla kazdego odbiorcy ;) Mnie tam bardzo odpowiadal ;P

ocenił(a) film na 9
Wartownik

W samym filmie nie ma nic o pochodzeniu tych stworków, potworków, ale trailer mówi na ten temat wystarczająco dużo i w zasadzie wszystko wyjaśnia.

ocenił(a) film na 9
Ecnelis

no fakt :) ale nie kazdy oglada trailer zeby wiedziec o co chodzi w filmie :) ale fakt faktem ze to ciekawe rozwiaznie :)