Ten film to totalny chłam nie wiadomo o co caman skad sie wzieły jakies gnojki niewydarzone ani nic a coniektorzy tu pisza ze film wypas przestance jarac i spojrzcie trzezwo na zeczywistosc !!!
moze o to chodzi w nim ze nie wiadomo skad sie wziely? to akurat jest plusem co do reszty...wsumie przez caly film nie wiiadomo czy sie bac czy smiac :)
skoro ten taki badziew to pewnie revolver Ci się podobał. dla mnie własnie revolver to syf a dużo ludzi sie nim zachwyca.
wsumie w trakcie ogladania chcialem wylaczyc bo to taki film z dolnej polki ale suma sumarum cos w nim bylo , zbytniego kombinowania skad co sie wzielo nie bylo jakis madrych teorii brak , za to troche smiechu :) osobiscie bym ten film polecil jako ciekawostke a nie obowiazkowa pozycje , no ewentualnie dla fanow od zmierzchu do switu ;]
'o co caman', 'coniektorzy', 'zeczywistosc'....i chyba juz wiadomo, komu tu cos na mozg padlo...
P.S. jest cos takiego jak znaki interpunkcyjne
Co jak co ale ten film jest boski :D Do tej pory nie wiem skad sie wziely te potworki, do tej pory nie wiem czym one byly i do tej ku*&* pory nie wiem ocb :D Film jest super :D Posiada duza dawke humoru ktora tylko upieksza ten obraz makabrycznej wizji uczty kanibali :P Sporo krwi, sporo flakow, czyli to czego nie powinno w filmie zabraknac! :D
W samym filmie nie ma nic o pochodzeniu tych stworków, potworków, ale trailer mówi na ten temat wystarczająco dużo i w zasadzie wszystko wyjaśnia.