Krwawy koszmar

Sleepover Nightmare
2005
3,1 317  ocen
3,1 10 1 317
Krwawy koszmar
powrót do forum filmu Krwawy koszmar

1/10

ocenił(a) film na 1

Bawiłem się ogólnie dobrze przy tym filmie. Nie jest nudny, ale strasznie żałosny.

ocenił(a) film na 1
InowroclawskiWilk

jeden z nojgorszych i najnudniejszych horrorow, jakie ogladalem. Naprawde ciezko się ten film oglada, ale naszczęscie to byl tylko taki bonus na plycie bo jeszcze dali duzo lepszy film senscyjny..ogolnie zbieram Carisme, nawet ostatnio nie bylo tak źle..dali dom strachu, lek bardziej przypadly mi do gustu niz to szambo.

ocenił(a) film na 1
Chris1985

Padziew totalny. Amatorszczyzna w najgorszym wydaniu. Schematyczny, tandetny, żałosny. Cała ekipa filmowa popisała się brakiem jakiego kolwiek zaangażowanie w to co robią. A moje 12 zł (bo też kupiłem od Carismy) poszło się pieprzyć :/

MobsterPL

sting bo jesteś żałosnym dupkiem , podobnie głupim jak fabuła tego filmu ,więc dlatego to kupiłeś , pewnie uwierzyłeś w reklamę hahahahahahahha

ocenił(a) film na 1
phil_anselmo

philu jakiś tam, już niejednokrotnie udowodniłeś, że nie potrafisz konstruktywnie się wypowiedzieć, nie jesteś zdolny do polemiki na poziomie. A twój powyższy komentarz jest conajwyżej żałosny. Osobiście myślę, że jesteś zakompleksionym frustratem, który niewiele ma do powiedzienia, a tym bardziej do przekazania. Widzisz, ja jako właściciel portalu grozy muszę oglądać zarówno dobre jak i złe horrory, by potem móc je odpowiednio ocenić. Dla mnie 12 zł. to nie jest duża kwota, dlatego też bez większego zirytowania uznałem, że te pieniądze poprostu przepadły. Trudno, zdarza się. Nie spodziewałem się po nim niczego dobrego, ale specjalnie na potrzeby mojego serwisu postanowiłem zainwestować w tą szmirę. Ty z pewnością wybrałeś drogę internetową. Zmarnowałeś jakieś 12h (minimum) na ściągnięcie tego filmu. Mi kupienie go zajęło jakieś 5 min, więc kto tu jest większym dupkiem. W tym czasie mogłeś pobrać inny, lepszy film. Myślę, że na tym zakończę polemikę z tobą, znając twój poziom wypowiedzi, dalsza dyskusja i tak byłaby bezkonstruktywna. Bo wiesz, ja staram się rozmawiać z ludźmi na poziomie. Przykro mi, że do nich nienależysz. Ale wszystko przed Tobą. Powodzenia!