Nareszcie moje Klimaty , uwielbiam tego typu filmy , wręcz kocham takie kino. Doskonały klimacik , pełne grozy i okrucieństwa. Tak samo bym postąpił z dupkami , należało się im w 100 %. Dobrze odegrane role , Dane jest niezdarnym uczniem Hohn High School o skłonnościach samobójczych. Przewodzi on grupie pałającej chęcią zemsty na najbardziej popularnych uczniach szkoły za lata upokorzeń. Chłopak wraz z przyjaciółmi - Jackiem, Ravi, Andym i Emily przygotowuje plan odwetu, który ma mieć miejsce w domku nad jeziorem... Moja Ocena Filmu to Hot 10 dodaje do ulubionych i Polecam
W 100% się zgadzam :)
Dodajmy do tego jeszcze wpadki scenariuszowe - antybohaterów mamy zaledwie pięciu, co nie przeszkadza im być jednocześnie w domu jak i w lesie. Przykładowo, przebrany za nazistę nawet umiera zabity przez weterana z Wietnamu, a chwilę później stoi z karabinem razem z resztą grupy w chacie.
Jeśli poszukujesz dobrego filmu o zakompleksionych ofiarach złego traktowania, polecam "May" z 2002 roku. Ciekawszy, brutalniejszy, lepiej zagrany i ma własny klimat, choć nie nazwałbym tego horrorem.
Ciekawy jestem jaki masz IQ.