Potwierdzam, porąbany. Jeśli nic was nie brzydzi to możecie obejrzeć, ale dla mnie za dużo tam luk w fabule i absurdu. Same sceny gwałtu, morderstw i tym podobnych... smaczków nie są dla mnie drastyczne, tylko co trzeba mieć w głowie, żeby to nakręcić xD
Film nie był aż tak zły fakt faktem że ten film to tak jest dla psycholi itp. jak na razie to Ludzkiej stonogi to nie przebije chyba żaden film :) mamusia najlepsza heheh :)
Mamusia to chyba najbardziej chora psychicznie postać, jaką kiedykolwiek widziałam w filmach, a dodam, że Ludzką Stonogę też oglądałam
Jak przebija Stonogę, to autentycznie się obawiam, czy brać się za ten film. Recenje zagraniczne całkiem spoko...
Może to ze mną jest coś nie tak, ale nawet jak uważam ten film za (powiedzmy delikatnie) dziwny, to jakoś mnie coś w nim przyciągało i chciałam go oglądać do końca. Np. Ludzka Stonoga w ogóle nie była dla mnie odpychająca, no może trochę jak sobie wyobrażałam, co musiała przechodzić osoba na końcu tego połączenia układów pokarmowych... Więc to właściwie zależy od osoby, jak zareaguje. Jak Stonoga ci się podobała i nie zbierało ci się na wymioty to nie widzę przeciwwskazań xD
Film jest słaby i nudny. Stonodze to może buty czyścić co najwyższej. Zawiodłem się.
Jak lubisz takie filmy to zdecydowanie polecam snuff 102 gorszego w życiu nie widziałem a trochę tego już widziałem.
A zdziwił byś się. Tylko jeden film bije ludzką stonogę. Film "2 GIRL 1 CUP" szukać na c.h.o.m.i.k.u wersji 700MB.
Chyba napisałem, gdzie i jakiej wersji szukać.... Czy to takie trudne czytać ze zrozumieniem? Może jeszcze podrzucić płytę pod wskazany adres? Czy ty myślisz że takie filmy będą na fb.
Najgorszy jaki kiedykolwiek nakręcili to zdecydowanie snuff 102 szukacie na własne ryzyko.
Warto obejrzeć, bo to całkiem niezłe studium osobowości w pełni uzależnionej. Nie wiem, po co wspominana jest "Ludzka stonoga", skoro ten film nawet w najmniejszym stopniu jej nie przypomina.
Według mnie ten film jest,przede wszystkim,nudny. Kontrowersji w nim niewiele,drastyczny też za bardzo nie jest,w porównaniu z takim "I spit on your grave" chociażby .Fabuła taka średnia,ogólnie rzecz ujmując,obejrzeć można ale nie jest to nic specjalnego,przynajmniej moim zdaniem.Oczywiście najlepiej samemu obejrzeć i ocenić według własnego gustu. Ja sama bym tego filmu nikomu nie poleciła ponieważ,w mojej ocenie,jest po prostu słaby.
Jeśli lubisz filmy o totalnych psycholach to warto.Jazda przez cały film,mamuśka psychopatka,pier.dolnięta na maxa Najlepsza :D
Jestem po seansie i sie zawiodłem, zachęciły mnie zachwyty na imdb, ale film nie wzbudzał we mnie żadnych emocji , no moze z wyjątkiem że mamy tam totalnego psychola i jeszcze gorszą mamuśke, i ten dziwny naciągany wątek miłosny bez żadnej głebi czy ani krzty wytłumaczenia, na dodatek film zawiera wiele scen przemocy wobe kobiet gwałty okaleczenia morderstwa, oglądało sie to bardzo żle, lubie mocne kino nawet gore ale tu nie ma żadnej iskry żadnej intrygi, zwrotów akcji też nie