Lęk

Creep
2004
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16134
4,5 10 krytyków
Lęk
powrót do forum filmu Lęk

duzo w zyciu obejrzalem horrorow i thillerow nie kryje ze to moje ulubione gat. i ten film polecam takim jak ja co lubia ogladac takie gatunki wieczorami gdzies okolo 22.00 z kims kto nie dogaduje i tez lubi takie gat. filmek zaj...y jest i ci co po nim jada tak na tym forum to na filmach sie nie znajaja lub ogladaja glaby z samego rana..

ocenił(a) film na 5
Baccarat

Nie mów synu że się nie znają bo tak się składa że jestem miłośnikiem horrorów i obejrzałem ich już w życiu niemało. Ale jak widzę te same patenty w coraz to nowszych filmach to rzygać się chce. Poprostu ludzie filmu nie silą się na oryginalność i nastrój tylko chcą jak najwięcej hajsu zgarnąć i upychają w filmach najbardziej oklepane motywy, bo wiedzą że to się sprzeda. Ale ja tego nie kupuję, nie jestem jakimś idiotą (bez obrazy) żeby jarać się non stop tym samym. i tyle.

użytkownik usunięty
Baccarat

Ja rowniez sporo sie naogladalem filmow tego gatunku i musze z przykroscia stwierdzic ze zmarnowalem 80 minut... bo ten film jest slabszy niz oranzada ;) Jest nudny, nic sie nie dzieje, akcji prawie w ogole nie ma i na pewno nie jest straszny! Juz dawno nie widzialem tak slabego filmu. A poza tym de gustibus non desputantum est... Tobie moze sie podobac, a innym nie. Jednak w tym przypadku jestes chyba wyjatkiem potwierdzajacym regule, bo ja spora wiekszosc osob go krytykuje to musi cos w tym byc ;)