Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
2010
7,2 35 tys. ocen
7,2 10 1 34780
7,3 14 krytyków
Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole
powrót do forum filmu Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole

i widziałam zwiastun tegoż filmu powiedziałam sobie że.. to bajka i że nie pójdę. Ale już w połowie zwastunu, gdy zabrzmiał przecudny głos Jareda Leto stwierdziłam, że n film iść muszę. :)

ocenił(a) film na 7
halfblood_princess

Leto w tym dubbuje? To czemu nie ma go w obsadzie na Filmwebie?

ocenił(a) film na 9
moooras

Bo na FilmWebie mamy coś cienkie informacje na ten temat. Trzeba się dowiedzieć samemu, całej obsady FilmWeb nam nie podał.

Rafi_1996

podobno w filmie jest "Kings&Queens"

moooras

Chodziło mi o piosenkę Jareda, kings & queens. :)

ocenił(a) film na 6
halfblood_princess

No i właśnie tu jest trochę nie bardzo. Sam otaczam się 2 dzieciaków z którymi od czasu do czasu chodzę na bajki również. Gdy zobaczyłem zwiastun i usłyszałem Marsów to zwariowałem na punkcie tego filmu i czekałem cierpliwie 2 miesiące oglądając parę razy tygodniowo zwiastuny. I jakież było moje zdziwienie że nie dość że dubbing ze zwiastunów jest inny niż w filmie to jeszcze nawet grama Marsów nie usłyszałem a po 2 piosence na napisach końcowych już byłem stanowczo poganiany przez dzieciaków. Dzieciaki to taka bajka czy inna to nie robi im różnicy, ale poszliśmy bo żyłem tym filmem z Marsami w tle a tu zonk :/. Ogólnie film nawet fajny, może nie dla dzieci poniżej 10 roku życia bo i tak nie do końca zrozumieją wszystko a i trochę brutalizmu, zdrady, i faszyzmu się wkrada. Oceniam go na 5 i dodatkowe 2 pkt za zwiastuny z Marsami czyli 7.