Bardzo przejrzysta indoktrynacja, która powoduje uśmiech politowania. Ostatnio komputerowo robione filmy dla dzieci przekraczały granice wiekowe, ale to nie ten przypadek. Film w kategorii fabuły raczej do 12 roku życia i to dla dzieciaków, powiedziałabym, lekko z tyłu rozwojowo. Moja grupa 13-latków na tym filmie się raczej nudziła. Pod względem wykonania technicznego za to film bardzo dobry.
No dokładnie tak samo myślę. ludzie piszą, że to film dla wszystkich, ale ja ledwo usiedziałem, już ciężko było wytrzymać, fabularna kasza, koszmarne dialogi i cały scenariusz. Ratuje ta grafika, chociaż 3D jak zwykle mnie raczej irytowało niż zachwycało
"Bardzo przejrzysta indoktrynacja" - tak, to mi się nie podoba. animacja za to zwala z nóg. nie widziałem nic równie dobrego. po okularach 3D bolą mnie oczy i nos, bo mam okulary korekcyjne więc muszę się męczyć z podwójnymi okularami ale to na inny temat.
przed filmem w niekończącym się bloku reklamowym dodatkowa indoktrynacja maluchów przez eurofaszystów na temat "walka ze zmianami klimatu". proszę zauważyć, że eurofaszyści nie mówią już o "globalnym ociepleniu".