Jak zwykle Disney nic nie wymyślił nowego. Ta sama muzyka, niezbyt przekonująca gra aktorów, banalna fabuła:
Są sobie dzieci, zaczynają śpiewać, po jakimś czasie się kłócą a potem jest Happy End ... ;x
Typowy Disney!
A czego Ty byś chciała więcej skoro tak oceniasz ten film ? Najpierw się zastanów o czym jest ta historia jak zagrali aktorzy, a fabuła nie była aż taka zła tak samo jak muzyka.
film disneya jak to film disneya.. ale był najfajniejszy z tych wszystkich filmów disneya jakie do tej pory oglądałam..
Ty czego masz chcieć nie wiem tego ale pierwszą wypowiedź napisałaś tak jak by było Ci czegoś brak w ty filmie, a fabułę w swojej wypowiedzi tak uogólniłaś że nawet nie wiem co mam o tym sądzić. A co do muzyki, napisałaś że ta sama muzyka, no ale pokaż mi te same teksty i muzykę z innych filmów Disneya skoroś taka mądra.
Do dupy to papier toaletowy jest a nie żaden film, film co najwyżej może być beznadziejny ale ten nie jest. A skoro teksty o tym samym to powiedz o czym skoro taka mądra i powiedz gdzie są takie same.