Lemoniada Gada

Lemonade Mouth
2011
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 19163
4,3 3 krytyków
Lemoniada Gada
powrót do forum filmu Lemoniada Gada

Nic nowego

ocenił(a) film na 3

Jak zwykle Disney nic nie wymyślił nowego. Ta sama muzyka, niezbyt przekonująca gra aktorów, banalna fabuła:
Są sobie dzieci, zaczynają śpiewać, po jakimś czasie się kłócą a potem jest Happy End ... ;x

Typowy Disney!

Falter

typowa ŻENADA!

ocenił(a) film na 9
Falter

A czego Ty byś chciała więcej skoro tak oceniasz ten film ? Najpierw się zastanów o czym jest ta historia jak zagrali aktorzy, a fabuła nie była aż taka zła tak samo jak muzyka.

ocenił(a) film na 3
Habro

A czego mam chcieć? Sory, możesz jaśniej bo nie rozumiem.. ;/

ocenił(a) film na 6
Falter

film disneya jak to film disneya.. ale był najfajniejszy z tych wszystkich filmów disneya jakie do tej pory oglądałam..

ocenił(a) film na 9
Falter

Ty czego masz chcieć nie wiem tego ale pierwszą wypowiedź napisałaś tak jak by było Ci czegoś brak w ty filmie, a fabułę w swojej wypowiedzi tak uogólniłaś że nawet nie wiem co mam o tym sądzić. A co do muzyki, napisałaś że ta sama muzyka, no ale pokaż mi te same teksty i muzykę z innych filmów Disneya skoroś taka mądra.

ocenił(a) film na 3
Habro

Muzyka- tekst jak zwykle o tym samym ;/
Napisałam, że film do dupy i tyle!

ocenił(a) film na 9
Falter

Do dupy to papier toaletowy jest a nie żaden film, film co najwyżej może być beznadziejny ale ten nie jest. A skoro teksty o tym samym to powiedz o czym skoro taka mądra i powiedz gdzie są takie same.

ocenił(a) film na 10
Habro

Zgadzam się całkowicie z Habro. I wydaje mi się że Falter to zwykły "hejter" Disney'a i wszystko skrytykuje. :/
Uważam że ocena filmu powinna być obiektywna czyli bezstronna, bez braku uprzedzeń, niezależna od osobistych upodobań i emocji. :)