Lemoniada Gada

Lemonade Mouth
2011
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 19163
4,3 3 krytyków
Lemoniada Gada
powrót do forum filmu Lemoniada Gada

Ludzie gdzie wy macie roozum? jak takoi film moze miec taka srednia? Zeby chociaz jakis nowy pomysl, a tu kompletna klapa, o aktoorach sie nawet nie wypowiem. To juz chyba wiekszy fason trzymala HM Oo

ocenił(a) film na 7
xnewdayx

Rozumiem, że Tobie film się nie spodobał, jednak nie musisz od razu się obruszać, że innym się podoba. Ja osobiście uważam, że było to coś nowego - innego niż Hannah Montana, High School Musical czy Camp Rock - we wszystkich tych filmach, na przykład, każda postać znała układ taneczny i tak dalej - tutaj tego nie było. Mogę Ci wymienić jeszcze więcej oryginalnych elementów. Oto kilka z nich:
- Nie było kolejnego, jednolitego wątku miłosnego (woho, mamy jedną parkę, która się schodzi)
- Ostatni występ udał się nie dzięki nim, a dzięki publice i fanom.
- Mieli wzloty i upadki
- Pokazano kilka historii rodzinnych
- Wszystko okazało się listem do ojca Olivii.
Więcej?

PS: Nie mam zamiaru cię do tego filmu przekonywać. Chcę Ci tylko pokazać jego dobre strony :)

Nadiowy

Nie każdy musi to lubić.
Dlaczego taka średnia ? Bo po prostu takie cos się sprzedaje. Taki typ filmó jest naprawdę jednym z najbardziej rozchwytywanych, ale oczywiście każdy ma inny gust. Z tym, że ja nie mówię coś złego o na przykład twoich ulubionych filmach . ; )

ocenił(a) film na 7
kasia_bielonko01

Mam rozumieć, że zgadzasz się z moją wypowiedzią?

Nadiowy

No oczywiście ; )

Nadiowy

Tutaj nic nie było nowego ponieważ każdy potrafił zagrać co jest niemożliwe w tak krótkim czasie. Ten film był idiotyczny i nie wspomne o muzyce i grze aktorów.

ocenił(a) film na 7
antena696

Ja osobiście nie podzielam Twojego zdania, ale je szanuję :)