Ludzie gdzie wy macie roozum? jak takoi film moze miec taka srednia? Zeby chociaz jakis nowy pomysl, a tu kompletna klapa, o aktoorach sie nawet nie wypowiem. To juz chyba wiekszy fason trzymala HM Oo
Rozumiem, że Tobie film się nie spodobał, jednak nie musisz od razu się obruszać, że innym się podoba. Ja osobiście uważam, że było to coś nowego - innego niż Hannah Montana, High School Musical czy Camp Rock - we wszystkich tych filmach, na przykład, każda postać znała układ taneczny i tak dalej - tutaj tego nie było. Mogę Ci wymienić jeszcze więcej oryginalnych elementów. Oto kilka z nich:
- Nie było kolejnego, jednolitego wątku miłosnego (woho, mamy jedną parkę, która się schodzi)
- Ostatni występ udał się nie dzięki nim, a dzięki publice i fanom.
- Mieli wzloty i upadki
- Pokazano kilka historii rodzinnych
- Wszystko okazało się listem do ojca Olivii.
Więcej?
PS: Nie mam zamiaru cię do tego filmu przekonywać. Chcę Ci tylko pokazać jego dobre strony :)
Nie każdy musi to lubić.
Dlaczego taka średnia ? Bo po prostu takie cos się sprzedaje. Taki typ filmó jest naprawdę jednym z najbardziej rozchwytywanych, ale oczywiście każdy ma inny gust. Z tym, że ja nie mówię coś złego o na przykład twoich ulubionych filmach . ; )
Tutaj nic nie było nowego ponieważ każdy potrafił zagrać co jest niemożliwe w tak krótkim czasie. Ten film był idiotyczny i nie wspomne o muzyce i grze aktorów.