każdego kto ocenił ten film na więcej niż 2/10 trzeba uważać za nie zrównoważonego w bardzo mocnym stopniu.
Ja zaliczam się do osób które oglądały 2 minuty :)byłam bardzo ciekawa dalszego rozwoju wypadków i poprosiłam męża by za mnie obejrzał a później mi streścił. Niestety on wytrzymał około 3 min :(
Może ktoś mi streści chociaż zakończenie ?
O ile dobrze pamiętam, doktorek zabił dwóch policjantów, którzy wparowali mu do domu, potem sam jakoś zginął. Japończyk podciął sobie gardło, a dziewczyna z tyłu umarła od zakażenia, także film urywa się w momencie, kiedy żywa pozostaje tylko dziewczyna w środku c;
A ja, chociaż film oceniłam na nieco naciąganą czwóreczkę, obejrzałam ten film bodajże trzy razy i czekam na okazję, by chociaż spróbować obejrzeć drugą część. Pytanie tylko do kogoś, kto widział - czy warto?
Wielkie dzięki ! Byłam bardzo ciekawa.Nikt z moich znajomych czy rodziny nie chce się poświecić i za mnie obejrzeć :)
Hmm ..Japończyk miał największe szanse na przeżycie bo nie musiał jeść niczyich fekaliów .No ale zapewne sądził że nikt ich nie ocali.A jak to się stało że policja wpadła do doktora ?Skąd wiedzieli ?Jak będziesz miała chwilkę to mi zdradź :* Jesteś twardzielka że obejrzałaś ten film w całości nie wspominać że aż trzy razy.Ja go nie oceniłam bo nie wiem jak go ocenić ...No i po 2 minutach byłoby głupio :)
ale glupota 2 min a maz wytrzymal 3 to co przetrzyma.iscie tylko napisy na poczatku? film chory ale to akurat nic dziwnego w dzisiejszym swiecie ja obejrzalem i 1 i 2 ktora jest o wile gorsza wedlug mnie i sie smialem na maxa z tych glupot i obrzydlistwa:) aczkolwiek nie mozna ocenic tego filmu tak nisko poniewaz spelnia swoje zadanie jakos film czyli wywoluje emocje i jest kontrowesyjny a o to wlasnie w kinie chodzi...tzn o emocje:)
obejrzałem :) dałem całe 3
dał bym więcej gdyby było więcej akcji i gdyby nie mieli owiniętych tych (połączeń) wyglądało by to realistyczniej
może w 2 część będzie lepsza na co liczę.
pozdrawiam:)
dał bym więcej gdyby było więcej akcji i gdyby nie mieli owiniętych tych (połączeń) wyglądało by to realistyczniej
Dałam 1 a i tak uważam że 0 byłoby tutaj bardziej wskazane. Ten film to tragedia, chyba najgorzej spędzone 1,5 godziny w moim życiu. DNO!!!
jesteście trochę ignorantami, bo oceniacie tylko względem tego co było, nie potraficie spojrzeć szerzej. Ten film, chociaż zgadzam się, że jest chory, to jest inny niż wszystkie dotychczasowe. nikogo już nie bulwersują, tortury na ekranie, to było już nawet w oglądanym przez kilkulatków jamesie bondzie i nie robi na widzu wrażenia. trzeba więc wyjść poza schemat. stworzyć coś unikalnego i tym pomysłem innym niż wszystkie jest właśnie: Ludzka stonoga. Film tak okrutny, obrzydliwy, że wstrząsa obecnego, nieczułego wydawałoby się widza i za to właśnie należą mu się brawa wg mnie. Jednak zupełnie inną sprawą jest to, że cenzura już nie istnieje, w celu zysków z biletów, cenzura puści wszystko, żeby zarobić, a potem taki jeden z drugim obejrzą taki film i dochodzi do jakiejś masakry. Na jakimś forum nawet przeczytałem, że ktoś chciałby też mieć taką ludzką stonogę. What? Kończąc też jestem za przebadaniem reżysera/scenarzysty
Nie mów w liczbie mnogiej bo nie uważam się za ignorantkę.Zgadzam się z Twoją wypowiedzią że film jest unikatowy .Dlatego też o nim dyskutuje.Bardzo mnie zainteresował z uwagi właśnie na niecodzienną tematykę,niestety z bólem serca nie jestem w stanie go obejrzeć z uwagi na "slaby żołądek "
Ja osobiście oglądnąłem do końca bez żadnego zakrywania oczu,nie wiem jak inni,ale mnie to nie brzydziło.Ten film nie był ani trochę straszny jedynie pojawiła się refleksja po nim.
Ja odważyłem się obejrzeć ten film tylko fragmentami, sam w ogóle pomysł na taki film jest chory a ten cały Tom Six moim zdaniem jest nieźle porobionym gościem.Jak w ogóle można wymyślić taki film i go jeszcze nakręcić.Powinno się zakazać wyświetlania tego i podobnych filmów!!a reżysera, scenarzystę za kraty albo jemu zrobić takie coś ! -1/10 to i tak wysoka ocena jak na taki chory film.
Co wy mówicie, film ciekawy. Przynajmniej jakieś odstępstwo od tamtych pospolitych horrorów. Nie rozumiem czego się tu bać, owszem chory, ale żeby nie móc go obejrzeć? Naprawdę nie rozumiem, czemu taka niska ocena.