Mała królowa

La petite reine
2014
6,8 2,7 tys. ocen
6,8 10 1 2667
Mała królowa
powrót do forum filmu Mała królowa

http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-widzowie-mdleli-na-premierze-filmu-przez-sz okujace-sceny,nId,1490036,av,1?utm_source=wykop&utm_medium=feed&utm_campaign=Wyk opHN

Zawiera podobno tak drastyczne sceny z życia kolarki, że ludzie mdleją. Czekam!!

konstar18

Transfuzja krwi to nie "scena drastyczna".

ocenił(a) film na 7
chatiflatt

może krew bryzga mocno w tej scenie z żył, albo nie umie sobie wbić igły, kto wie jak to nakręcili :P bo to nie jest scena szpitalna jak z "na dobre i na złe". Przynajmniej mam taką nadzieje.

konstar18

Nie mogę się doczekać premiery tego filmu. Ciekawy jestem czy aż tak bardzo była drastyczna scena, czy po prostu na sali siedziało kilkanaście "słabszych" osób i po prostu nie dali rady.

konstar18

Nie zdziwiłbym się, jeśli to była zorganizowana akcja z inicjatywy producentów filmu. Nie ma to jak szokująca reklama. Teraz dużo ludzi z ciekawości pójdzie na ten film.

iKloszard

dokładnie, zgadzam się. Tak samo było głosno jak mówili i pokazywali reakcję ludzi w trakcie filmu bodajże "Paranormal Activity" gdzie ludzie aż uciekali z sali kinowej bo byli taaacy "przerażeni" ;)

anielka0000

Heh dobre.

konstar18

Eeeee, bzdura. Ani drastyczne to nie było, ani nawet nie była to transfuzja.

ocenił(a) film na 7
alicjajoanna

może wersja festiwalowa jest hardkorowa, po kontrowersjach mogli wyciac scene

konstar18

No tak, w sumie to całkiem możliwe.

ocenił(a) film na 8
konstar18

Może na te seanse przychodzą jakiej lebiody
z nosem w recenzjach zawsze
bo film rewelacyjny i na pewno bez scen po których ma się ochot przymrużyć oko a co dopiero mdleć

konstar18

Na samym początku jest scena, w której kontroler antydopingowy przychodzi do pokoju hotelowego by porać próbkę krwi, a ona właśnie przed chwilą zrobiła sobie zastrzyk z jakiegoś dopalacza więc trener podłącza jej torebkę z jakimś płynem do żyły i każe "pompować". No i jest scena pod prysznicem jak igła wypadła i polało się troszkę krwi po ręce. I to by było na tyle jeśli chodzi o drastyczne sceny. Jedna głupia baba narobiła w kinie rabanu i reklama jak znalazł. Jakoś nie słyszałem by ktoś mdlał na horrorach i strzelankach, gdzie hektolitry krwi wylewają się z ekranu na widownię...

ocenił(a) film na 7
konstar18

Jakiś absurd. W całym filmie nie ma żadnej drastycznej sceny. No chyba, że ktoś mdleje na widok igły.